Golden Willow Mica 10gr

€ 3,75


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2911
Είδος Χρώματα Mica
Βάρος 10 gr
Προέλευση Spain
Τα χρώματα Mica είναι φυσικές χρωστικές οι οποίες προέρχονται από ορυκτά, τα οποία καθαρίζονται (purification) και στη συνέχεια θρυμματίζονται σε πολύ ψιλή σκόνη. Προέρχονται από ολόκληρο το κόσμο και έχουν πάρα πολλές διαφορετικές χρήσεις.

Η Mica Golden Willow είναι ένα εντυπωσιακό χρυσό-πράσινο χρώμα με ιδιαίτερη λάμψη, ιδανικό για σκιές ματιών. Χαρίζει μεσαία προς υψηλή κάλυψη και υψηλή λάμψη (shimmer). Το χρώμα Golden Willowείναι είναι κατάλληλο για καλλυντικά προσώπου, ματιών και νυχιών. Δεν είναι κατάλληλο για καλλυντικά χειλιών. Το μέγεθος του κόκκου κυμαίνεται μεταξύ 10-60 microns.

Τα χρώματα Mica που θα βρείτε στα Sensities είναι πλήρως απαλλαγμένα από συνθετικές χρωστικές (FD&C, D&C, Lake Pigments, Carmine). Είναι όλα εγκεκριμένα από την Ε.Ε. (EU & FDA approved) για καλλυντική χρήση.

Τα χρώματα Mica μπορούν να προστεθούν σε βερνίκια νυχιών, σε σκιές ματιών, σε κραγιόν και lip balms και φυσικά σε σαπούνια. Δεν διαχέονται στο σαπούνι (bleeding) και παρουσιάζουν πολύ μεγάλη σταθερότητα.

Όταν χρησιμοποιούνται στα σαπούνια, τα χρώματα Mica τοποθετούνται συνήθως σε αναλογία 2,5-5,0γρ ανά κιλό λευκής σαπουνόμαζας (Melt & Pour) ή σε αναλογία 1,5-2,0γρ σε κάθε κιλό διάφανης σαπουνόμαζας για την επίτευξη "ατραφτερών" και λαμπερών αποχρώσεων. Στα σαπούνια ελαιολάδου (ψυχρή μέθοδος) τα χρώματα Mica χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 5,0-10,0γρ ανά κιλό σαπουνιού. Προστίθονται στο μείγμα των ελαίων και απαιτούν καλό ανακάτεμα προκειμένου να ενσωματωθούν και να αναδειχθούν.

Στα βερνίκια νυχιών, συνήθως προστίθενται περίπου 2,0γρ από χρώμα Mica σε οποιοδήποτε διάφανο βερνίκι. Στη περίπτωση των σκιών ματιών, προστίθενται περίπου 2,5γρ από χρώμα Mica σε μία βάση 12,5γρ (λ.χ. Titanium Dioxide 5,0γρ, Micca Matte 2,5γρ, Magnesium Stearate 2,5γρ και Λευκός Άργιλος 2,5γρ).

Τα χρώματα Mica δεν είναι τοξικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε παιδιά (αποκριάτικες βαφές). Μπορούν να δώσουν χρώμα και λάμψη σε γαλακτώματα και πούδρες. Όλα τα χρώματα Mica μπορούν να ανακατευτούν μεταξύ τους προκειμένου να επιτευχθούν εντυπωσιακές αποχρώσεις.

Δείτε επίσης

True Red Mica
€ 3,75
Bewitched Mica 10gr
€ 3,75
Grass Green Glitter 10gr
€ 4,90
Silver Sparks Mica
€ 3,75
Peaches and Cream Mica
€ 3,75
Επιστροφή στην κορυφή