Sodium Cocoyl Isethionate

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2698
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 100 gr
Προέλευση United Kingdom
Το Sodium Cocoyl Isethionate (SCI, κοκοϋλοισεθειονικό νάτριο) είναι ένας εστέρας νατριϊκού άλατος που προέρχεται από το έλαιο της καρύδας. Ενεργεί ως επιφανειοδραστική ουσία σε σαπούνια και καθαριστικά προϊόντα δέρματος και μαλλιών.

Σήμερα το κοκοϋλοισεθειονικό νάτριο έχει αντικαταστήσει τα άλατα που προέρχονται από ζωικές πηγές (βοοειδή, πρόβατα κ.α). Βοηθά το νερό να "δέσει" με τις ακαθαρσίες και έτσι να απομακρύνει αποτελεσματικά τη βρωμιά και τη λιπαρότητα του δέρματος. Αυτό το γεγονός καθιστά κάθε καθαριστικό που περιέχει κοκοϋλοισεθειονικό νάτριο πολύ πιο αποτελεσματικό.

Λόγω της ήπιας δράσης του, χρησιμοποιείται συχνά σε οδοντόκρεμες και καθαριστικά προϊόντα για μωρά. Προσφέρει πλούσιο αφρό και αφήνει το δέρμα φρέσκο, απαλό και περιποιημένο.

Σύμφωνα με το Cosmetic Ingredient Review (CIR), το Sodium Cocoyl Isethionate μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως 50% σε προϊόντα που ξεπλένονται και ως 17% σε προϊόντα που παραμένουν πάνω στην επιδερμίδα. Στη πράξη (στη κατασκευή home-made καλλυντικών), το Sodium Cocoyl Isethionate χρησιμοποιείται σε ποσοστό 3-20%.

Το Sodium Cocoyl Isethionate της σειράς Ethereal Nature, τηρεί τις προδιαγραφές του Occupational Safety and Health Administration (OSHA / 29 CFR 1910.1200) και διαλύεται σε ζεστό νερό.

  Δείτε επίσης

Προβιταμίνη Β5 (Πανθενόλη) 30ml
€ 6,90
Θαλάσσιο Κολλαγόνο
€ 12,90
Ξυλιτόλη
€ 3,90
Καυστική Σόδα 1kg
€ 3,50
Preservative Eco
€ 3,90
  Επιστροφή στην κορυφή