Ιμαλαϊων Άλας Λεπτόκοκκο 250gr

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2707
Είδος Άλατα
Βάρος 250 gr
Προέλευση Pakistan
Τα άλατα Ιμαλαϊων εξορύσσονται στα ορυχεία άλατος Khewra Salt Mines που βρίσκονται στη περιοχή Punjab του Πακιστάν - σε απόσταση περίπου 300χλμ. από τα Ιμαλαϊα.

Τα άλατα Ιμαλαϊων θεωρούνται τα καθαρότερα και αγνότερα άλατα που έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα στο πλανήτη μας. Δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια εκατομυρίων ετών, μετά την αποξήρανση των αρχαίων ωκεανών. Το χρώμα των κόκκων των αλάτων ιμαλαϊων διαβαθμίζεται από λευκό μέχρι κόκκινο - χαρίζοντας τελικά στα άλατα μια χαρακτηριστική ροζ απόχρωση.

Λόγω της "καθαρότητας" τους (δεν περιέχουν χημικές προσμίξεις), τα άλατα ιμαλαϊων έχουν μεγάλη ζήτηση. Χρησιμοποιούνται από Chef, spa, επαγγελματίες στο χώρο της υγείας τόσο ως "τρόφιμο", όσο και για θεραπευτικούς σκοπούς. Τα άλατα Ιμαλαϊων, όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά θεωρείται πως τονώνουν την κυκλοφορία, μειώνουν την αρτηριακή πίεση, χαλαρώνουν τους σφιγμένους μύες και απομακρύνουν τις τοξίνες από την επιδερμίδα.

Τα άλατα Ιμαλαϊων είναι πολύ πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία όπως είναι το μαγνήσιο, το σίδηρο, το ασβέστιο κ.ο.κ. Συνολικά, έχουν εντοπιστεί 84 διαφορετικά ιχνοστοιχεία στα άλατα Ιμαλαϊων.

Δείτε επίσης

Χονδρό Θαλασσινό Αλάτι 250gr
€ 2,90
Άλατα Epsom 250gr
€ 3,90
Αλάτι Ιμαλαΐων Χονδρό 250gr
€ 2,90
Άλατα Νεκράς Θάλασσας 250gr
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή