Αλάτι Ιμαλαΐων Χονδρό 250gr

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5461
Είδος Άλατα
Βάρος 250 gr
Προέλευση Pakistan
Εταιρεία Nature & Body
Το Αλάτι Ιμαλαΐων, γνωστό ως ο “λευκός χρυσός των Ιμαλαΐων”, περιέχει 84 πολύτιμα φυσικά μέταλλα και στοιχεία, πολλά εκ των οποίων βρίσκονται και στο ανθρώπινο σώμα, αλλά πολύ χαμηλότερο νάτριο από αυτό που περιέχεται στο κοινό θαλασσινό αλάτι, το οποίο και μπορεί να αντικαταστήσει επάξια.

Μερικά από τα βασικότερα οφέλη του για την υγεία είναι η συμβολή του στην ρύθμιση των αποθεμάτων του νερού στον οργανισμό και της γλυκόζης στο αίμα, η εξισορρόπηση του pH στο εσωτερικό των κυττάρων - συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων του εγκεφάλου - η προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος, η υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας, η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του αίματος, η αύξηση της απορρόφησης θρεπτικών συστατικών από το γαστρεντερικό σύστημα, καθώς και η αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό, μέσω της καταπολέμησης της κατακράτησης υγρών.

Εκτός της μαγειρικής χρήσης, το αλάτι Ιμαλαΐων μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο νερό του μπάνιου σας για να σας χαλαρώσει από την ένταση της ημέρας, καθώς θεωρείται ότι συμβάλλει στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, στην ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους και τους πόνους των αρθρώσεων, αλλά και στην εξισορρόπηση του ph του δέρματος. Παράλληλα επιδεικνύει και σημαντική συσφιγκτική δράση.

Άλλες χρήσεις: Για να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα στο χώρο σας, βάλτε χονδρούς κόκκους αλατιού γύρω από τα κεριά που συνήθως ανάβετε. Οι κόκκοι θα απορροφήσουν άμεσα τον καπνό των τσιγάρων και την υγρασία.

Δείτε επίσης

Ιμαλαϊων Άλας Λεπτόκοκκο 250gr
€ 2,90
Άλατα Epsom 250gr
€ 3,90
Χονδρό Θαλασσινό Αλάτι 250gr
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή