Κίτρινος Άργιλος 100gr

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2240
Είδος Άργιλοι
Βάρος 100 gr
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση United Kingdom
Η χρήση του άργιλου για θεραπευτικούς σκοπούς, χάνεται στα βάθη της ιστορίας. Γνωρίζουμε πως οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι, οι Αβορίγινες της Αυστραλίας, οι Ινδιάνοι της Αμερικής, οι Ινδοί, οι Κινέζοι, ακόμα και οι Αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι χρησιμοποίησαν τον πηλό για θεραπευτικούς λόγους.

Ανάλογα με τη προέλευση και τη σύνθεση του, ο άργιλος παρουσιάζεται με διαφορετικές αποχρώσεις. Ο Κίτρινος Πηλός (Yellow Argiletz Clay) είναι πλούσιος σε μεταλλικά στοιχεία και κυρίως σε σίδηρο.

Ο Κίτρινος Πηλος θεωρείται, σήμερα, ιδανικός για την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας. Οι ιδιότητες του είναι παρόμοιες με εκείνες του Πράσινου Άργιλου, δηλαδή χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για την αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Καθαρίζει τους πόρους σε βάθος, αφαιρώντας τις τοξίνες ενώ παράλληλα απελευθερώνει τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του στην επιδερμίδα. Ο Κίτρινος Αργιλος θεωρείται ιδανικός για την περιποίηση της πολύ ευαίσθητης επιδερμίδας και χρησιμοποιείται συχνά για την ακμή, τα εκζέματα και για διάφορες μορφές δερματίτιδας.

O Κίτρινος Πηλός χρησιμοποιείται συνήθως με τη μορφή της "μάσκας ομορφιάς" (μόνος του ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια). Αν παρασκευάζετε σαπούνια, ο Κίτρινος Πηλος θα προσδώσει μοναδικές ιδιότητες στα "δημιουργήματα" σας και θα χαρίσει ένα φυσικό κίτρινο χρώμα στα σαπούνια σας.

Δείτε επίσης

Κόκκινος Άργιλος 100gr Nature & Body
€ 3,90
Ροζ Άργιλος 100gr Nature & Body
€ 4,90
Λάσπη Νεκράς Θάλασσας 500gr
€ 14,90
Λευκός Άργιλος 100gr Nature & Body
€ 3,00
Ζεόλιθος Βρώσιμος 100gr Health Trade
€ 6,90   € 5,00
Επιστροφή στην κορυφή