Λάσπη Νεκράς Θάλασσας 100gr Nature & Body

€ 4,90 € 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2296
Είδος Άργιλοι
Προέλευση Jordan
Βάρος 100 gr
Εταιρεία Nature & Body
H Λάσπη Νεκράς Θάλασσας (Maris Limus) είναι ένα από τα πιο πολύτιμα υλικά της φύσης. Η 100% καθαρή και αυθεντική λάσπη, όπως αυτή που θα βρείτε στα Sensities, είναι πολύ πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία, καθώς περιέχει Μαγνήσιο, Νάτριο, Κάλιο, Βρώμιο, Λίθιο, Ιώδιο, Σελήνιο και Χρώμιο.

Η Λάσπη Νεκράς Θάλασσας χρησιμοποιείται ευρέως ως συστατικό σε μάσκες προσώπου. Είναι γνωστό πως θρέφει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει τις τοξίνες που συγκεντρώνονται σε αυτήν. Αναζωογονεί τα κύτταρα, βελτιώνοντας τοπικά τη κυκλοφορία του αίματος και χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη και "ζωντάνια".

Η Λάσπη Νεκράς Θάλασσας αποτελεί ένα ιδανικό συστατικό για Face Masks, Scrubs και φυσικά για σαπούνια (1-2 κουταλάκια του γλυκού ανά κιλό βάσης). Θεωρείται επίσης πολύ αποτελεσματική σε περιπτώσεις τριχόπτωσης.

Η Λασπη Νεκρης Θαλασσας που θα βρείτε στα Sensities είναι αποξηραμένη και φιλτραρισμένη. Δεν περιέχει χημικές ουσίες και είναι 100% καθαρή. Ανάλογα με τη τοποθεσία και την εποχή συλλογής, το χρώμα της κυμαίνεται από γκριζο-πράσινο μέχρι και μαύρο. Θα σας παραδοθεί συσκευασμένη σε πλαστικό σακουλάκι.

Δείτε επίσης

Πράσινος Άργιλος 100gr Nature & Body
€ 3,00
Λάσπη Νεκράς Θάλασσας 500gr
€ 14,90
Κίτρινος Άργιλος 100gr
€ 4,90
Rhassoul Άργιλος 100gr Nature & Body
€ 4,90
Ζεόλιθος Βρώσιμος 100gr Health Trade
€ 6,90   € 5,00
Επιστροφή στην κορυφή