Ζεόλιθος Σκόνη 1Kg

Τιμή e-shop:
€ 14,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8077
Είδος Άργιλοι
Βάρος 1 kg
Προέλευση EU
Ο Ζεόλιθος ανακαλύφθηκε το 1756 από το Σουηδό μεταλλειολόγο Axel Fredrik Cronstedt ο οποίος παρατήρησε πως το συγκεκριμένο ορυκτό παρουσίαζε τεράστια απορροφητικότητα σε νερό - μάλιστα σε απότομη θέρμανση, ο ζεόλιθος φάνηκε να απελευθερώνει μεγάλες ποσότητες ατμού από το νερό που παγίδευε στο εσωτερικό του.

Σήμερα ο Ζεόλιθος έχει πάρα πολλές εφαρμογές. Χρησιμοποιείται εκτεταμένα για τον καθαρισμό υδάτων, ως καταλύτης στη πετροχημική βιομηχανία, ως βασικό συστατικό στη βιομηχανία παρασκευής απορρυπαντικών, ως ενισχυτικό στην καλλιέργεια συγκεκριμένων φυτών κ.ο.κ.

Ο ζεόλιθος χρησιμοποιείται σήμερα εκτεταμένα για την αποτοξίνωση του οργανισμού, καθώς θεωρείται πως συμβάλει στην απορρόφηση και αποβολή των βαρέων μετάλλων (μόλυβδου, υδράργυρου, καδμίου, αρσενικού, αλουμινίου, κασσίτερου), των ζιζανιοκτόνων και των φυτοφαρμάκων αλλά και τον τοξινών που παράγει ο ίδιος ο οργανισμός.

Ο Ζεόλιθος για καλλυντική χρήση που θα βρείτε στα Sensities είναι σε μορφή σκόνης (πούδρα) και minimum 95% καθαρός κλινοπτιλόλιθος (Clinoptilolite). Είναι από τους καθαρότερους και καλύτερους που κυκλοφορούν σήμερα στη παγκόσμια αγορά.

Ο συγκεκριμένος Ζεόλιθος πωλείται αποκλειστικά και μόνο για εξωτερική καλλυντική χρήση (ως άργιλος καθαρισμού ή ως scrub). Αν σκοπεύετε να τον καταναλώσετε εσωτερικά σας συνιστούμε τον βρώσιμο ζεόλιθο. και να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας πριν από οποιαδήποτε χρήση.

Δείτε επίσης

Rhassoul Άργιλος
€ 4,90
Ζεόλιθος Βρώσιμος by Health Trade 100gr
€ 6,90   € 4,50
Κόκκινος Άργιλος
€ 3,90
Λάσπη Νεκράς Θάλασσας 500gr
€ 14,90
Μπεντονίτης Άργιλος
€ 3,00
Επιστροφή στην κορυφή