Ξινόγαλα Σκόνη

Τιμή e-shop:
€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2255
Είδος Πούδρες
Βάρος 100 gr
Τα "γαλακτοκομικά προϊόντα" αποτελούν πολύτιμο συστατικό των σύγχρονων φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών. Είναι ιδιαίτερα πλούσια σε αμινοξέα, σε βιταμίνες και σε μεταλλικά άλατα, όπως είναι το Ασβέστιο και το Κάλιο.

Το Ξινόγαλα Σκόνη (Buttermilk Powder) αναφέρεται συχνά και ως Βουτυρόγαλα ή Αριάνη. Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε Γαλακτικό Οξύ (Lactic Acid), σε Βιταμίνη Β2 (Riboflavin) και σε Βιταμίνη Β12.

Το Ξινόγαλα Σκόνη είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο για τα καλλυντικά (κρέμες και lotion) και τα σαπούνια σας. Το Βουτυρόγαλα Σκονη που σας προσφέρουμε στα Sensities είναι 100% αγνό (farm-fresh milk), φρέσκο (spray dried for freshness) και πολύ υψηλής ποιότητας και είναι αποκλειστικά για καλλυντική χρήση.

Οι φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities ενδέχεται να "σβολιάσουν" ή να "σκληρύνουν". Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φυτικά ζάκχαρα απορροφούν εύκολα υγρασία. Συνήθως αυτό αποφεύγεται με τη προσθήκη της ουσίας Maltodextrin - η οποία δεν χρησιμοποιείται στις φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities (είναι εντελώς απαλλαγμένες από χημικά συστατικά). Το "σβόλιασμα" δεν επηρεάζει, σε καμία περίπτωση, την ποιότητα των προϊόντων (παρά μόνο από "αισθητικής άποψης").

Δείτε επίσης

Αυγό Πλήρες Σκόνη
€ 2,90
Premium Kelp Powder by Health Trade 50gr
€ 3,90
Φύκια Bladderwrack 100gr
€ 4,90   € 3,90
Επιστροφή στην κορυφή