Κατσικίσιο Γάλα Σκόνη

Τιμή e-shop:
€ 5,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2256
Είδος Πούδρες
Βάρος 100 gr
Προέλευση United Kingdom
Τα "γαλακτοκομικά προϊόντα" αποτελούν πολύτιμο συστατικό των σύγχρονων φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών. Είναι ιδιαίτερα πλούσια σε αμινοξέα, σε βιταμίνες και σε μεταλλικά άλατα, όπως είναι το Ασβέστιο και το Κάλιο.

Το Κατσικίσιο Γαλα Σκόνη (Goat s Milk Powder) είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε Βιταμίνες Α, Β6, Β12 και Ε και αποτελεί μία πραγματικά απίθανη φυσική "πηγή" ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Είναι επίσης πλούσιο σε Καπρυλικά Οξέα, τα οποία ενισχύουν τη φυσική διαδικασία απομάκρυνσης των νεκρών κυτάρων της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζουν το pH των νέων κυτάρων.

Το Κατσικίσιο Γάλα Σκόνη είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο για τα καλλυντικά (κρέμες και lotion) και τα σαπούνια σας. Το Κατσικίσιο Γάλα Σκονη που σας προσφέρουμε στα Sensities περιέχει λιπαρά 20% και πρωτεϊνες 21%. Είναι 100% αγνό, φρέσκο και πολύ υψηλής ποιότητας.

'Ολα τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα φρούτα σε σκόνη που προσφέρονται από τα Sensities είναι 100% φυσικά και αποκλειστικά για καλλυντική χρήση.

Οι φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities ενδέχεται να "σβολιάσουν" ή να "σκληρύνουν". Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φυτικά ζάκχαρα απορροφούν εύκολα υγρασία. Συνήθως αυτό αποφεύγεται με τη προσθήκη της ουσίας Maltodextrin - η οποία δεν χρησιμοποιείται στις φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities (είναι εντελώς απαλλαγμένες από χημικά συστατικά). Το "σβόλιασμα" δεν επηρεάζει, σε καμία περίπτωση, την ποιότητα των προϊόντων (παρά μόνο από "αισθητικής άποψης").

Δείτε επίσης

Premium Kelp Powder by Health Trade 50gr
€ 3,90
Φύκια Bladderwrack 100gr
€ 4,90   € 3,90
Αυγό Πλήρες Σκόνη
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή