Πρόβειο Γάλα Σκόνη

Τιμή e-shop:
€ 3,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2257
Είδος Πούδρες
Βάρος 100 gr
Τα "γαλακτοκομικά προϊόντα" αποτελούν πολύτιμο συστατικό των σύγχρονων φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών. Είναι ιδιαίτερα πλούσια σε αμινοξέα, σε βιταμίνες και σε μεταλλικά άλατα, όπως είναι το Ασβέστιο και το Κάλιο.

Το Πρόβειο Γαλα Σκόνη (Sheep s Milk Powder) είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε Βιταμίνες Α, D και Ε και αποτελεί μία πραγματικά απίθανη φυσική "πηγή" ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Το Πρόβειο Γάλα Σκόνη είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο για τα καλλυντικά (κρέμες και lotion) και τα σαπούνια σας. Ειδικά όταν χρησιμοποιείται σε σαπούνια έχει ως χαρακτηριστικό πως μαλακώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, προσφέροντας ταυτόχρονα έναν ιδιαίτερα κρεμώδη αφρό. Το Πρόβειο Γάλα Σκονη που σας προσφέρουμε στα Sensities περιέχει λιπαρά 22,5% και πρωτεϊνες 23,5%. Είναι 100% αγνό, φρέσκο και πολύ υψηλής ποιότητας, αποκλειστικά για καλλυντική χρήση.

Οι φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities ενδέχεται να "σβολιάσουν" ή να "σκληρύνουν". Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φυτικά ζάκχαρα απορροφούν εύκολα υγρασία. Συνήθως αυτό αποφεύγεται με τη προσθήκη της ουσίας Maltodextrin - η οποία δεν χρησιμοποιείται στις φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities (είναι εντελώς απαλλαγμένες από χημικά συστατικά). Το "σβόλιασμα" δεν επηρεάζει, σε καμία περίπτωση, την ποιότητα των προϊόντων (παρά μόνο από "αισθητικής άποψης").

Δείτε επίσης

Αυγό Πλήρες Σκόνη
€ 2,90
Premium Kelp Powder by Health Trade 50gr
€ 3,90
Φύκια Bladderwrack 100gr
€ 4,90   € 3,90
Επιστροφή στην κορυφή