Γιαούρτι Σκόνη 100gr

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2258
Είδος Πούδρες
Βάρος 100 gr
Τα "γαλακτοκομικά προϊόντα" αποτελούν πολύτιμο συστατικό των σύγχρονων φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών. Είναι ιδιαίτερα πλούσια σε αμινοξέα, σε βιταμίνες και σε μεταλλικά άλατα, όπως είναι το Ασβέστιο και το Κάλιο.

Το Γιαούρτι σε Σκόνη (Yoghurt Powder) είναι μία εξαιρετική πηγή Ασβεστίου, Πρωτεϊνών, Βιταμίνης Β2 και Β12. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα "γαλακτοκομικά" προϊόντα, παρουσιάζει χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.

Το Γιαούρτι σε Σκόνη είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο για όλα τα καλλυντικά περιποίησης της επιδερμίδας. Είναι ιδανικό συστατικό για μάσκες προσώπου και Scrubs καθώς περιέχει φυσικά AHA (Alpha Ηydroxy Αcids). Είναι 100% αγνό, φρέσκο και πολύ υψηλής ποιότητας.

'Ολα τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα φρούτα σε σκόνη που προσφέρονται από τα Sensities είναι 100% φυσικά και αποκλειστικά για καλλυντική χρήση.

Οι φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities ενδέχεται να "σβολιάσουν" ή να "σκληρύνουν". Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φυτικά ζάκχαρα απορροφούν εύκολα υγρασία. Συνήθως αυτό αποφεύγεται με τη προσθήκη της ουσίας Maltodextrin - η οποία δεν χρησιμοποιείται στις φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities (είναι εντελώς απαλλαγμένες από χημικά συστατικά). Το "σβόλιασμα" δεν επηρεάζει, σε καμία περίπτωση, την ποιότητα των προϊόντων (παρά μόνο από "αισθητικής άποψης").

Δείτε επίσης

Φύκια Bladderwrack
€ 4,90   € 3,90
Μάνγκο Σκόνη
€ 6,90
Premium Kelp Powder by Health Trade 50gr
€ 3,90
Βούτυρο Σκόνη
€ 3,90
Ξινόγαλα Σκόνη
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή