Μπανάνα Σκόνη 100gr

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2269
Είδος Πούδρες
Βάρος 100 gr
Προέλευση United Kingdom
Η Σκόνη Μπανανας (Banana Powder) προέρχεται από την επεξεργασία (spray-dried bananas) των αποξηραμένων καρπών του φυτού Musa Sapientum, της γνωστής μας Μπανάνας.

Η σκόνη Μπανανας είναι ιδιαίτερα πλούσια σε Βιταμίνη Α καθώς και σε Κάλιο. Η σκόνη Μπανανας αποτελεί μία φυσική πηγή "τροφής" για την επιδερμίδα. Είναι ιδανικό "πρόσθετο" για προϊόντα που απευθύνονται σε όσους έχουν ξηρή ή ευαίσθητη επιδερμίδα.

Η σκόνη Μπανανας αποτελεί ιδανικό συστατικό για σαπούνια (Cold and hot process soaps), μάσκες προσώπου, Body Wraps και Scrubs. Χαρίζει στα "home-made" προϊόντα το υπέροχο άρωμα της φρέσκιας Μπανανας, ενώ παράλληλα "θρέφει" και "μαλακώνει" την επιδερμίδα.

Όλες οι φυτικές σκόνες φρούτων που προσφέρονται από το Sensities είναι 100% καθαρές και δεν περιέχουν χημικά συστατικά και είναι αποκλειστικά για καλλυντική χρήση. Προσφέρονται συσκευασμένες σε διάφανο σακουλάκι.

Οι φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities ενδέχεται να "σβολιάσουν" ή να "σκληρύνουν". Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φυτικά ζάκχαρα απορροφούν εύκολα υγρασία. Συνήθως αυτό αποφεύγεται με τη προσθήκη της ουσίας Maltodextrin - η οποία δεν χρησιμοποιείται στις φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities (είναι εντελώς απαλλαγμένες από χημικά συστατικά). Το "σβόλιασμα" δεν επηρεάζει, σε καμία περίπτωση, την ποιότητα των προϊόντων (παρά μόνο από "αισθητικής άποψης").

Δείτε επίσης

Φύκια Κελπ (Premium Kelp Powder) 100gr Health Trade
€ 5,90
Φύκια Bladderwrack 100gr
€ 4,90   € 3,90
Επιστροφή στην κορυφή