Μέλι Σκόνη 100gr

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2270
Είδος Πούδρες
Βάρος 100 gr
Προέλευση United Kingdom
Η Σκόνη Μελιού (Honey Powder) προέρχεται από την επεξεργασία (Powdered spray-dried honey) αγνού φυσικού μελιού.

Το μέλι έχει πραγματικά θαυμαστές ιδιότητες για την επιδερμίδα. Μία από αυτές, είναι η ικανότητα που έχει να ελκύει και να κρατά την υγρασία στην επιδερμίδα (Humectant). Με το τρόπο αυτό, η επιδερμίδα διατηρεί την φυσική "ενυδάτωση" της, παραμένει ελαστική και λαμπερή. Το μελι θεωρείται πως έχει αντισηπτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα (κυρίως σε balms και healing salve), που απευθύνονται στη αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων (πληγές, κάψιμο, κοψίματα κ.ο.κ.). Το μελι θεωρείται πως είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της "γήρανσης" της επιδερμίδας. Θα το βρείτε - ως συστατικό - σε πάρα πολλά καλλυντικά προϊόντα για τη μείωση των ρυτίδων.

Το μελι σε σκονη έχει σχεδόν απεριόριστες εφαρμογές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ενυδατικές κρέμες, lotion, scrubs, μάσκες προσώπου, bath teas, milk baths, άλατα μπάνιου, bath bombs και - φυσικά - σε σαπούνια, αποκλειστικά για καλλυντική χρήση.

To Μελι σε Σκονη που προσφέρεται στα Sensities είναι 100% φυσικό και δεν περιέχει χημικές ουσίες. Περιέχει το πρόσθετο Maltodextrin (φυτικός πολυσακχαρίτης που χρησιμοποιείται στα τρόφιμα) προκειμένου να εξασφαλιστεί η σύσταση της σκόνης (να μην είναι "κολλώδης"). Σας παραδίδεται συσκευασμένο σε διάφανο πλαστικό σακουλάκι.

Οι φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities ενδέχεται να "σβολιάσουν" ή να "σκληρύνουν". Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φυτικά ζάκχαρα απορροφούν εύκολα υγρασία. Συνήθως αυτό αποφεύγεται με τη προσθήκη της ουσίας Maltodextrin - η οποία δεν χρησιμοποιείται στις φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities (είναι εντελώς απαλλαγμένες από χημικά συστατικά). Το "σβόλιασμα" δεν επηρεάζει, σε καμία περίπτωση, την ποιότητα των προϊόντων (παρά μόνο από "αισθητικής άποψης").

Δείτε επίσης

Φύκια Bladderwrack 100gr
€ 4,90   € 3,90
Φύκια Κελπ (Premium Kelp Powder) 100gr Health Trade
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή