Ανανάς Σκόνη

Τιμή e-shop:
€ 6,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2272
Είδος Πούδρες
Βάρος 100 gr
Προέλευση United Kingdom
Η Σκόνη Ανανα (Pineapple Powder) προέρχεται από την επεξεργασία (spray-dried pineapples) των καρπών του φυτού Ananas Sativus, του γνωστού μας Ανανά.

Η σκόνη Ανανα είναι πλούσια σε Βιταμίνες Α και C, καθώς και σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία όπως είναι το Ασβέστιο, ο Φώσφορος, το Σίδηρο και το Κάλιο. Η σκόνη Ανανα αποτελεί μία φυσική πηγή "τροφής" για την επιδερμίδα - ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Είναι επίσης πλούσια σε φυσικά ένζυμα, τα οποία συμβάλουν στην απομάκρυνση των νεκρών κυτάρων και στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Η σκόνη Ανανα αποτελεί ιδανικό συστατικό για μάσκες προσώπου, Body Wraps, Scrubs και για σαπούνια (Cold and Hot process Soaps). Χαρίζει στα "home-made" προϊόντα το υπέροχο άρωμα του φρέσκου Ανανα, ενώ παράλληλα "θρέφει" και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Όλες οι φυτικές σκόνες φρούτων που προσφέρονται από το Sensities είναι 100% καθαρές και δεν περιέχουν χημικά συστατικά. Προσφέρονται συσκευασμένες σε διάφανο σακουλάκι.

'Ολα τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα φρούτα σε σκόνη που προσφέρονται από τα Sensities είναι 100% φυσικά και είναι αποκλειστικά για καλλυντική χρήση.

Οι φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities ενδέχεται να "σβολιάσουν" ή να "σκληρύνουν". Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φυτικά ζάκχαρα απορροφούν εύκολα υγρασία. Συνήθως αυτό αποφεύγεται με τη προσθήκη της ουσίας Maltodextrin - η οποία δεν χρησιμοποιείται στις φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities (είναι εντελώς απαλλαγμένες από χημικά συστατικά). Το "σβόλιασμα" δεν επηρεάζει, σε καμία περίπτωση, την ποιότητα των προϊόντων (παρά μόνο από "αισθητικής άποψης").

Δείτε επίσης

Φύκια Bladderwrack 100gr
€ 4,90   € 3,90
Αυγό Πλήρες Σκόνη
€ 2,90
Premium Kelp Powder by Health Trade 50gr
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή