Φράουλα Σκόνη 100gr

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2273
Είδος Πούδρες
Χρώμα Κόκκινο
Βάρος 100 gr
Προέλευση United Kingdom
Η Σκόνη Φράουλας (Strawberry Powder) προέρχεται από την επεξεργασία (spray-dried strawberries) των καρπών του φυτού Fragaria Vesca, της γνωστής μας Φράουλας.

Η σκόνη Φράουλας είναι πλούσια σε Βιταμίνες Α και C, καθώς και σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία όπως είναι το Ασβέστιο, ο Φώσφορος, το Σίδηρο και το Κάλιο. Η σκόνη Φράουλας αποτελεί μία φυσική πηγή "τροφής" για την επιδερμίδα - ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Η σκονη Φράουλας συμβάλει στην "εξαφάνιση" των έντονων πόρων από την επιδερμίδα.

Η σκόνη Φράουλας αποτελεί ιδανικό συστατικό για μάσκες προσώπου, Body Wraps, Scrubs και για σαπούνια (Cold and Hot process Soaps). Χαρίζει στα "home-made" προϊόντα το υπέροχο άρωμα της φρέσκιας Φράουλας, ενώ παράλληλα "θρέφει" και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Όλες οι φυτικές σκόνες φρούτων που προσφέρονται από το Sensities είναι 100% καθαρές και δεν περιέχουν χημικά συστατικά, αποκλειστικά για καλλυντική χρήση. Προσφέρονται συσκευασμένες σε διάφανο σακουλάκι.

Οι φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities ενδέχεται να "σβολιάσουν" ή να "σκληρύνουν". Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φυτικά ζάκχαρα απορροφούν εύκολα υγρασία. Συνήθως αυτό αποφεύγεται με τη προσθήκη της ουσίας Maltodextrin - η οποία δεν χρησιμοποιείται στις φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities (είναι εντελώς απαλλαγμένες από χημικά συστατικά). Το "σβόλιασμα" δεν επηρεάζει, σε καμία περίπτωση, την ποιότητα των προϊόντων (παρά μόνο από "αισθητικής άποψης").

Δείτε επίσης

Φύκια Bladderwrack 100gr
€ 4,90   € 3,90
Επιστροφή στην κορυφή