Κράνμπερι Σκόνη

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2397
Είδος Πούδρες
Βάρος 100 gr
Προέλευση United Kingdom
Η Σκόνη Κράνμπερι (Cranberry Powder) προέρχεται από την επεξεργασία (freeze-dried cranberries) των φρέσκων καρπών του φυτού Vaccinium Μacrocarpan.

Η σκόνη Κράνμπερι - λόγω του τρόπου επεξεργασίας της - διατηρεί όλα τα αντιοξειδοτικά συστατικά του φρέσκου καρπού. Είναι πλούσια σε βιταμίνη C, B6, E και Κ και περιέχει μεταλλικά ιχνοστοιχεία όπως είναι το Ασβέστιο, ο Σίδηρος, ο Φώσφορος και ο Ψευδάργυρος. Η σκόνη Κράνμπερι αποτελεί μία φυσική πηγή "τροφής" για την επιδερμίδα - ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Καταπολεμάει τις ελεύθερες ρίζες και αυξάνει την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στις ρυπογόνες ουσίες του περιβάλλοντος. Περιέχει επίσης προανθοκυανιδίνες (proanthocyanidins), ουσίες οι οποίες συνδράμουν στην εξισσορόπηση του κολαγόνου και στη διατήρηση της ελαστίνης στα ανθρώπινα κύτταρα.

Η σκόνη Κράνμπερι αποτελεί ιδανικό συστατικό για μάσκες προσώπου, Body Wraps, Scrubs και για σαπούνια (Cold and Hot process Soaps). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απαλή (mild) απολέπιση καθώς περιέχει και τριμμένους σπόρους. Πρόκειται για ένα premium συστατικό που θα το βρείτε μόνο στα ακριβότερα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας στην αγορά των καλλυντικών.

Όλες οι φυτικές σκόνες φρούτων που προσφέρονται από το Sensities είναι 100% καθαρές και δεν περιέχουν χημικά συστατικά και αποκλειστικά για καλλυντική χρήση.Προσφέρονται συσκευασμένες σε διάφανο σακουλάκι.

'Ολα τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα φρούτα σε σκόνη που προσφέρονται από τα Sensities είναι 100% φυσικά.

Οι φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities ενδέχεται να "σβολιάσουν" ή να "σκληρύνουν". Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φυτικά ζάκχαρα απορροφούν εύκολα υγρασία. Συνήθως αυτό αποφεύγεται με τη προσθήκη της ουσίας Maltodextrin - η οποία δεν χρησιμοποιείται στις φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities (είναι εντελώς απαλλαγμένες από χημικά συστατικά). Το "σβόλιασμα" δεν επηρεάζει, σε καμία περίπτωση, την ποιότητα των προϊόντων (παρά μόνο από "αισθητικής άποψης").

Δείτε επίσης

Ξινόγαλα Σκόνη
€ 2,90
Καρύδα Γάλα Σκόνη
€ 5,90
Premium Kelp Powder by Health Trade 50gr
€ 3,90
Φύκια Bladderwrack
€ 4,90   € 3,90
Αυγό Πλήρες Σκόνη
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή