Αυγό Πλήρες Σκόνη (Καλλυντική χρήση) 100gr

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2860
Είδος Πούδρες
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hungary
Τo αυγό είναι μία από τις πληρέστερες τροφές που μας έχει χαρίσει η φύση. Η διατροφική του αξία είναι πραγματικά τεράστια και μοναδική.

Το αυγό περιέχει μία πολύ μεγάλη γκάμα από θρεπτικές ουσιές. Είναι πολύ πλούσιο σε πρωτεϊνες ενώ παράλληλα περιέχει Βιταμίνες Α (retinol), Β2 (riboflavin), Β9 (folic acid), Β6, Β12, D και E. Περιέχει ακόμη πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία όπως είναι ο Σίδηρος, το Ασβέστιο, ο Φώσφορος και το Κάλιο. Πέραν αυτών, σημαντική είναι η περιεκτικότητα του σε συνένζυμο Q10 και σε λεκιθίνη. Η ουσία Αλβουμίνη (Albumin) που περιέχει το ασπράδι του αυγού θεωρείται πως έχει έντονα συσφικτικές, αντιρυτιδικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Το αυγό σε σκόνη μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μάσκες σύσφιξης προσώπου. Είναι ιδανικό ως συστατικό σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών, καθώς οι πρωτεΐνες που περιέχει θεωρείται πως συμβάλουν στην αποκατάσταση της επιβαρυμένης ή κατεστραμμένης τρίχας. Μπορεί να προστεθεί ως συστατικό και σε σαπούνια. Το αυγό σκόνη είναι υδατοδιαλυτό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ενυδατικές κρέμες (υδάτινη φάση).

Το πλήρες αυγό σε σκόνη που θα βρείτε στα Sensities πληροί όλες τις διατάξεις του κανονισμού 2073/2005/ΕΚ περί μικροβιολογικών κριτηρίων. Είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει πρόσθετα ή χημικές ουσίες, είναι για καλλυντική χρήση μόνο.Διατηρείται σε στεγνό και σκοτεινό μέρος (εκτός ψυγείου) για τουλάχιστον 12 μήνες μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.

Δείτε επίσης

Φύκια Bladderwrack 100gr
€ 4,90   € 3,90
Επιστροφή στην κορυφή