Καρύδα Γάλα Σκόνη 100gr

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2863
Είδος Πούδρες
Βάρος 100 gr
Προέλευση United Kingdom
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα αποτελούν πολύτιμο συστατικό των σύγχρονων φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών. Είναι ιδιαίτερα πλούσια σε αμινοξέα, σε βιταμίνες και σε μεταλλικά άλατα, όπως είναι το Ασβέστιο και το Κάλιο.

Το Γάλα Καρύδας Σκόνη (Coconut Milk Powder) αποτελεί την εναλλακτική προσέγγιση στα γαλακτοκομικά προϊόντα, καθώς είναι ένα 100% φυτικό προϊόν. Eίναι ιδιαίτερα πλούσιο σε Βιταμίνη C (τουλάχιστο 1%) καθώς και σε ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο και φώσφορο.

Το Γάλα Καρύδας Σκόνη είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο για τα καλλυντικά (κρέμες και lotion) και τα σαπούνια σας. Ειδικά όταν χρησιμοποιείται σε σαπούνια έχει ως χαρακτηριστικό πως μαλακώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, προσφέροντας ταυτόχρονα έναν ιδιαίτερα κρεμώδη αφρό. Το Γάλα Καρύδας Σκονη που σας προσφέρουμε στα Sensities περιέχει λιπαρά 21,3% και πρωτεϊνες 2,0%. Είναι 100% αγνό, φρέσκο και πολύ υψηλής ποιότητας και αποκλειστικά για καλλυντική χρήση.

Οι φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities ενδέχεται να σβολιάσουν ή να σκληρύνουν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φυτικά ζάκχαρα απορροφούν εύκολα υγρασία. Συνήθως αυτό αποφεύγεται με τη προσθήκη της ουσίας Maltodextrin - η οποία δεν χρησιμοποιείται στις φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities (είναι εντελώς απαλλαγμένες από χημικά συστατικά). Το σβόλιασμα δεν επηρεάζει, σε καμία περίπτωση, την ποιότητα των προϊόντων (παρά μόνο από αισθητικής άποψης).

Δείτε επίσης

Φύκια Bladderwrack 100gr
€ 4,90   € 3,90
Επιστροφή στην κορυφή