Σμέουρο Σκόνη 100gr

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3025
Είδος Πούδρες
Βάρος 100 gr
Προέλευση United Kingdom
Η Σκόνη Ράσπμπερι (Raspberry Powder) προέρχεται από την επεξεργασία (freeze-dried raspbberies) των φρέσκων καρπών του φυτού Rubus ideaus L.

Η σκόνη Ρασπμπερι - λόγω του τρόπου επεξεργασίας της - διατηρεί όλα τα αντιοξειδοτικά συστατικά του φρέσκου καρπού. Είναι πλούσια σε βιταμίνη Α και C και περιέχει μεταλλικά ιχνοστοιχεία όπως είναι το Ασβέστιο, ο Σίδηρος, ο Φώσφορος και ο Ψευδάργυρος. Η σκόνη Ράσμπερι αποτελεί μία φυσική πηγή "τροφής" για την επιδερμίδα. Θεωρείται πως ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και πως καταπολεμά τις "κοκκινίλες" στις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η σκόνη Ράσπμπερι αποτελεί ιδανικό συστατικό για μάσκες προσώπου, Body Wraps, Scrubs και για σαπούνια (Cold and Hot process Soaps). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απαλή (mild) απολέπιση καθώς περιέχει και τριμμένους σπόρους. Πρόκειται για ένα premium συστατικό που θα το βρείτε μόνο στα ακριβότερα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας στην αγορά των καλλυντικών.

Όλες οι φυτικές σκόνες φρούτων που προσφέρονται από το Sensities είναι 100% καθαρές και δεν περιέχουν χημικά συστατικά,αποκλειστικά για καλλυντική χρήση. Προσφέρονται συσκευασμένες σε διάφανο σακουλάκι.

Οι φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities ενδέχεται να "σβολιάσουν" ή να "σκληρύνουν". Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φυτικά ζάκχαρα απορροφούν εύκολα υγρασία. Συνήθως αυτό αποφεύγεται με τη προσθήκη της ουσίας Maltodextrin - η οποία δεν χρησιμοποιείται στις φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities (είναι εντελώς απαλλαγμένες από χημικά συστατικά). Το "σβόλιασμα" δεν επηρεάζει, σε καμία περίπτωση, την ποιότητα των προϊόντων (παρά μόνο από "αισθητικής άποψης").

Δείτε επίσης

Γιαούρτι Σκόνη 100gr
€ 2,90
Καρύδα Γάλα Σκόνη
€ 5,90
Φύκια Bladderwrack
€ 4,90   € 3,90
Αυγό Πλήρες Σκόνη
€ 2,90
Μέλι Σκόνη
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή