Στρογγυλή Μεγάλη Φόρμα

Τιμή e-shop:
€ 10,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2643
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Διαστάσεις 27,5 cm (diameter)
Προέλευση United Kingdom
Υλικό Σιλικόνη
Οι φορμες (καλούπια) σιλικόνης χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως είναι η ζαχαροπλαστική, η μαγειρική και η παρασκευή σαπουνιών και κεριών. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και πολύ εύχρηστες.

Η στρογγυλή μεγάλη φόρμα σιλικόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή τούρτας, κέικ, gâteaux, αλλά και για σαπούνια σε σχήμα τούρτας που στη συνέχεια κόβονται σε μερίδες. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος του σαπουνιού θα είναι περίπου 3,0kg.

Η εξωτερική διάμετρος της μεγάλης στρογγυλής φορμας είναι 27,5cm και το βάθος της 6,0cm, ενώ η εσωτερική διάμετρος είναι 25,5cm και το βάθος 5,5cm.

Λόγω της μεγάλης χωρητικότητας της συγκεκριμένης φόρμας, σας προτείνουμε να την τοποθετήσετε πάνω σε μία σχάρα προτού την γεμίσετε με τα υλικά σας. Έτσι όταν θα θελήσετε να τη τοποθετήσετε στο φούρνο ή να την μετακινήσετε δεν θα χρειαστεί να την "τραβήξετε" από τις άκρες της (υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί η φόρμα λόγου του μεγάλου βάρους των υλικών).

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια στο φούρνο ή στο microwave καθώς και να τοποθετηθούν στη κατάψυξη (από -40C μέχρι 230C). Πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, δεν απορροφούν μυρωδιές και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA.

Δείτε επίσης

12 κυλινδρικά φορμάκια
€ 11,90
8 κυλινδρικά φορμάκια
€ 9,90
8 Οβάλ Κυψέλες Φόρμα
€ 9,90
4 κυκλικά φορμάκια
€ 11,90
6 ανάγλυφες χιονονιφάδες
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή