9 Ατμομηχανές Φόρμα

Τιμή e-shop:
€ 14,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2663
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Διαστάσεις 35,0 cm × 22,0 cm
Προέλευση United Kingdom
Υλικό Σιλικόνη
Οι φόρμες (καλούπια) σιλικόνης χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως είναι η ζαχαροπλαστική, η μαγειρική και η παρασκευή σαπουνιών και κεριών. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και πολύ εύχρηστες.

Η φόρμα σιλικόνης με 9 ατμομηχανές μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή εντυπωσιακών ατομικών γλυκών, ζελέ, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" σχήμα. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος κάθε "μπάρας" είναι περίπου 105gr.

Οι διαστάσεις της φορμας σιλικόνης με τις 9 ατμομηχανές είναι 35cm x 22cm. Η κάθε κυψέλη έχει διαστάσεις 9cm x 5,5cm x 3,5cm.

Η φόρμα με τις 9 ατμομηχανές είναι κατασκευασμένη από extra heavy σιλικόνη και είναι από τις "βαρύτερες" και ανθεκτικότερες που θα βρείτε στην αγορά. Οι λεπτομέρειες τις είναι πολύ "περίπλοκες" και θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή αν φτιάξετε "εύθραυτα" γλυκίσματα (λ.χ. κεϊκ). Για να αποτυπωθούν πλήρως οι λεπτομέρειες - χωρίς να καταστραφεί το γλύκισμα - σας προτείνουμε να τοποθετήσετε το γλυκό στην κατάψυξη πριν το αφαιρέσετε από τη φόρμα.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια στο φούρνο ή στο microwave καθώς και να τοποθετηθούν στη κατάψυξη (από -40C μέχρι 230C). Πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, δεν απορροφούν μυρωδιές και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA.

Δείτε επίσης

6 ανάγλυφα Χριστουγεννιάτικα Σχέδια
€ 11,90
6 Ηλιοτρόπια Φόρμα
€ 10,90
Τετράγωνη Μεγάλη Φόρμα
€ 8,90
6 Χριστουγεννιάτικα Σχέδια
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή