Ηλιοτρόπιο Μεγάλο Φόρμα

Τιμή e-shop:
€ 10,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2681
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Διαστάσεις 25,5 cm (diameter)
Προέλευση United Kingdom
Υλικό Σιλικόνη
Οι φόρμες (καλούπια) σιλικόνης χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως είναι η ζαχαροπλαστική, η μαγειρική και η παρασκευή σαπουνιών και κεριών. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και πολύ εύχρηστες.

Η φόρμα σιλικόνης Ηλιοτρόπιο μεγάλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή γλυκών, κέικ, αλλά και για σαπούνια σε "τούρτα" που στη συνέχεια κόβονται σε μερίδες. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος του σαπουνιού θα είναι περίπου 2,6kg.).

Οι εξωτερικές διαστάσεις της φορμας ηλιοτρόπιο είναι 25,5cm σε διάμετρο και 7,0cm σε βάθος, ενώ οι εσωτερικές είναι 23,5cm σε διάμετρο και 6,8cm σε βάθος.

Λόγω της μεγάλης χωρητικότητας της συγκεκριμένης φόρμας, σας προτείνουμε να την τοποθετήσετε πάνω σε μία σχάρα προτού την γεμίσετε με τα υλικά σας. Έτσι όταν θα θελήσετε να τη τοποθετήσετε στο φούρνο ή να την μετακινήσετε δεν θα χρειαστεί να την "τραβήξετε" από τις άκρες της (υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί η φόρμα λόγου του μεγάλου βάρους των υλικών).

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια στο φούρνο ή στο microwave καθώς και να τοποθετηθούν στη κατάψυξη (από -40C μέχρι 230C). Πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, δεν απορροφούν μυρωδιές και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA.

Δείτε επίσης

6 Καρδιές Ανάγλυφες Φόρμα
€ 10,90
4 ανάγλυφα κλαδιά ελιάς
€ 9,90
Ορθογώνια φόρμα με ηλίανθους
€ 14,90
8 μικρά ανάγλυφα θαλάσσια ζώα
€ 5,90
12 Μικρά Χριστουγεννιάτικα Σχέδια
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή