Τετράγωνη Μεγάλη Φόρμα

Τιμή e-shop:
€ 8,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2739
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Διαστάσεις 27 cm × 27 cm
Προέλευση United Kingdom
Υλικό Σιλικόνη
Οι φόρμες (καλούπια) σιλικόνης χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως είναι η ζαχαροπλαστική, η μαγειρική και η παρασκευή σαπουνιών και κεριών. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και πολύ εύχρηστες.

Η τετράγωνη μεγάλη φόρμα σιλικόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή εντυπωσιακών κέικ ή ταρτών, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" σχήμα. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος κάθε "μπάρας" είναι περίπου 2,4lt.

Οι διαστάσεις της τετράγωνης μεγάλης φόρμας σιλικόνης είναι 27cm x 27cm. Το εσωτερικό της φόρμας έχει διαστάσεις 23,0cm x 23,0cm και βάθος 4,5cm. Λόγω της μεγάλης χωρητικότητας της συγκεκριμένης φόρμας, σας προτείνουμε να την τοποθετήσετε πάνω σε μία σχάρα προτού την γεμίσετε με τα υλικά σας. Έτσι όταν θα θελήσετε να τη τοποθετήσετε στο φούρνο ή να την μετακινήσετε δεν θα χρειαστεί να την "τραβήξετε" από τις άκρες της (υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί η φόρμα λόγου του μεγάλου βάρους των υλικών).

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια στο φούρνο ή στο microwave καθώς και να τοποθετηθούν στη κατάψυξη (από -40οC μέχρι 230οC). Πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, δεν απορροφούν μυρωδιές και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA.

Δείτε επίσης

6 Μήλα Φόρμα
€ 6,90
6 Ανάγλυφα “ Πασχαλινά Λαγουδάκια”
€ 8,90
10 μικρές καρδιές
€ 7,90
6 Χριστουγεννιάτικα Έλατα
€ 7,90
8 Θαλασσινά Σχέδια Φόρμα
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή