Τριαντάφυλλο Μεγάλο Φόρμα

€ 10,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2740
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Διαστάσεις 23 cm (diameter)
Οι φόρμες (καλούπια) σιλικόνης χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως είναι η ζαχαροπλαστική, η μαγειρική και η παρασκευή σαπουνιών και κεριών. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και πολύ εύχρηστες.

Η φόρμα σιλικόνης τριαντάφυλλο μεγάλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή εντυπωσιακών κέικ ή ταρτών, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" σχήμα. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος κάθε "μπάρας" είναι περίπου 2,4lt.

Οι εξωτερικές διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης τριαντάφυλλο μεγάλο είναι 23cm σε διάμετρο, ενώ οι εσωτερικές είναι 21,5cm σε διάμετρο και 8,0cm σε βάθος. Λόγω της μεγάλης χωρητικότητας της συγκεκριμένης φόρμας, σας προτείνουμε να την τοποθετήσετε πάνω σε μία σχάρα προτού την γεμίσετε με τα υλικά σας. Έτσι όταν θα θελήσετε να τη τοποθετήσετε στο φούρνο ή να την μετακινήσετε δεν θα χρειαστεί να την "τραβήξετε" από τις άκρες της (υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί η φόρμα λόγου του μεγάλου βάρους των υλικών).

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια στο φούρνο ή στο microwave καθώς και να τοποθετηθούν στη κατάψυξη (από -40οC μέχρι 230οC). Πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, δεν απορροφούν μυρωδιές και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA.

Δείτε επίσης

6 Χριστουγεννιάτικα Σχέδια
€ 8,90
6 ανάγλυφοι μονόκεροι
€ 9,90
6 Καρδιές Ανάγλυφες Φόρμα
€ 10,90
6 Γεωμετρικά σχέδια Οβάλ Πλακέ
€ 11,90
15 Μικρές Μαργαρίτες
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή