8 Ανοιξιάτικα λουλούδια

Τιμή e-shop:
€ 7,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4836
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Προέλευση United Kingdom
Υλικό Σιλικόνη
Διαστάσεις 21,5 cm × 10,8 cm
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα σιλικόνης 8 “Ανοιξιάτικα λουλούδια”, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσετε μοναδικά σοκολατάκια, πτι φουρ, ατομικά γλυκά, ταρτάκια, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ιδιαίτερο" ύφος. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος κάθε "κυψέλης" είναι περίπου 17gr.

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης 8 “Ανοιξιάτικα λουλούδια” είναι 21,5cm x 10,8cm. Η κάθε κυψέλη έχει διάμετρο 3,5cm και βάθος 2,0cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών.

Δείτε επίσης

Καλούπι Ξύλινο 3kg+
€ 32,90
4 Hello Kitty Φόρμα
€ 8,90
Μονό φορμάκι σε σχήμα πεταλούδας
€ 3,90
6 ανάγλυφα Χριστουγεννιάτικα Σχέδια
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή