2 Γεωμετρικά σχέδια

Τιμή e-shop:
€ 6,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4839
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Προέλευση United Kingdom
Υλικό Σιλικόνη
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα σιλικόνης 2 “Γεωμετρικά σχέδια” (ένα παραλληλόγραμμο, ένα οβάλ) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσετε σοκολάτες, τάρτες, ατομικά γλυκά, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ιδιαίτερο" ύφος. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος της οβάλ "κυψέλης" είναι περίπου 200gr και της "κυψέλης" παραλληλόγραμμο είναι περίπου 232gr.

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης 2 “Γεωμετρικά σχέδια” είναι 18,0cm x 12,5cm. Οι διαστάσεις για το παραλληλόγραμμο είναι 9,2cm x 6,8cm και για το οβάλ 9,5cm x 6,8cm. Το βάθος και των δύο σχημάτων είναι 3,5cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών

Δείτε επίσης

4 ανάγλυφες Μίνι Μάους
€ 5,90
20 Παραλληλόγραμμα Φόρμα
€ 9,90
Ορθογώνια φόρμα με ηλίανθους
€ 14,90
6 ανάγλυφοι μονόκεροι
€ 9,90
4 Ανάγλυφα “One Leaf "
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή