15 Ανεμώνες

Τιμή e-shop:
€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4993
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Προέλευση United Kingdom
Διαστάσεις 29,5 cm × 17,5 cm
Υλικό Σιλικόνη
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα σιλικόνης “ Ανεμώνες ” με 15 μικρές ανεμώνες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή μπισκότων, ατομικών γλυκών, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ιδιαίτερο" ύφος. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος κάθε "κυψέλης" είναι περίπου 24gr.

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “ Ανεμώνες ” με 15 μικρές ανεμώνες
είναι 29, 5cm x 17,5cm. Η κάθε ανεμώνη έχει διάμετρο 4,5cm και βάθος 3,0cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών

Δείτε επίσης

Κέικ Ατομικό Φόρμα
€ 3,90
6 Ποντικάκια Φόρμα
€ 6,90
12 μικρές πλάκες σοκολάτας
€ 4,90
8 Πασχαλινά δώρα
€ 8,90
4 κυκλικά φορμάκια
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή