4 Οβάλ Χριστουγεννιάτικα Σχέδια

Τιμή e-shop:
€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5756
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Προέλευση United Kingdom
Υλικό Σιλικόνη
Διαστάσεις 19,0 cm × 14,0 cm
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα σιλικόνης 4 “ Οβάλ Χριστουγεννιάτικα Σχέδια”(2 Καμπανούλες, 2 τάρανδοι) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσετε σοκολάτες, τάρτες, ατομικά γλυκά, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ιδιαίτερο" ύφος. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος κάθε "κυψέλης" είναι περίπου 77gr.

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης 4 “ Οβάλ Χριστουγεννιάτικα Σχέδια” είναι 19,0cm x 14,0cm. Οι διαστάσεις της κάθε κυψέλης είναι 8,0cm x 5,7cm και το βάθος της 2,5cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών

Δείτε επίσης

8 Ντόνατ Μικρά Φόρμα
€ 9,90
Καλούπι Ξύλινο 3kg+
€ 32,90
6 οβάλ γεωμετρικά σχέδια
€ 9,90
Καλούπι Ξύλινο 1kg+
€ 22,90
4 Ανάγλυφα σχέδια
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή