7 ανάγλυφα λαγουδάκια φόρμα

Τιμή e-shop:
€ 7,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5940
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Προέλευση United Kingdom
Υλικό Σιλικόνη
Διαστάσεις 25 cm × 12,5 cm
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα “7 ανάγλυφα λαγουδάκια” αποτελείται από 6 μικρούς και έναν μεγαλύτερο λαγό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσετε σοκολάτες, τάρτες, μπισκότα, ατομικά γλυκά, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" ύφος.
Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος του μεγάλου λαγού είναι περίπου 45g, και των μικρών 11g περίπου.

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “ 7 ανάγλυφα λαγουδάκια ” είναι 25cm x 12,5cm. Οι διαστάσεις του μεγάλου λαγού" είναι 10x 8,5cm το βάθος του 0,7cm. και των μικρότερων είναι 5,8 x 4,2cm και το βάθος τους 0,7cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών

Δείτε επίσης

6 Καρδιές Ανάγλυφες Φόρμα
€ 10,90
6 Χιονονιφάδες Φόρμα
€ 9,90
6 Χριστουγεννιάτικα Έλατα
€ 7,90
6 ανάγλυφες μελισσούλες
€ 12,90
Λατινικό Αλφάβητο 30 κυψέλες
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή