6 σχέδια λουλούδια, πεταλούδα & δέντρο της ζωής

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6928
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες (καλούπια) σιλικόνης χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως είναι η ζαχαροπλαστική, η μαγειρική και η παρασκευή σαπουνιών και κεριών. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και πολύ εύχρηστες.

Η φόρμα σιλικόνης “6 ανάγλυφα σχέδια (λουλούδια, πεταλούδα, δέντρο της ζωής)” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή εντυπωσιακών παγωτών, ζελέ, κέικ ή ταρτών, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" σχήμα. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος κάθε "μπάρας" είναι περίπου 95gr (οβάλ), και 110gr (παραλληλόγραμμο).

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “6 ανάγλυφα σχέδια (λουλούδια, πεταλούδα, δέντρο της ζωής)” είναι 22,0cm x 20,0cm. Η κάθε κυψέλη έχει διαστάσεις (Μ x Π x B) 8,0 x 5,5 x 2,5cm (οβάλ), και 8,0 x 5,5 x 2,5cm (παραλληλόγραμμο).

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια στο φούρνο ή στο microwave καθώς και να τοποθετηθούν στη κατάψυξη (από -40C μέχρι 230C). Πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, δεν απορροφούν μυρωδιές και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA.

Δείτε επίσης

Καλούπι Ξύλινο 3kg+
€ 32,90
8 Θαλασσινά Σχέδια Φόρμα
€ 6,90
6 χριστουγεννιάτικα σχέδια
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή