Βάση Ελαιόλαδου (SLS Free)

€ 3,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2293
Είδος Βάσεις Σαπουνιών
Βάρος 500 gr
Προέλευση EU
Η Βαση με Ελαιόλαδο (SLS Free) που προσφέρεται από τα Sensities, αποτελεί την ιδανική βαση για τα χειροποίητα σαπούνια σας.

H βαση σαπουνιού με Ελαιόλαδο που σας προσφέρουμε, είναι διαφανής και είναι σε στερεή μορφή. Το άρωμα της είναι χαρακτηριστικό αλλά "χαμηλό" σε ένταση. Η βάση με ελαιόλαδο "λειώνει" στους 50-60C (melting point) και μπορεί πολύ εύκολα να "επεξεργαστεί". Παρουσιάζει ένα pH 10,0-10,5 και περιέχει τα "κλασσικά" συστατικά μίας άριστης βάσης (SLS free) με ελαιόλαδο, δηλαδή Water, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Stearate, Cocoamidopropil Betaine, Sorbitol, Castor Oil, Olive Oil, Ethylenediaminetetraacetic Acid tetra sodium salt και Citric Acid. Η συγκεκριμένη βάση δεν περιέχει SLS (Sodium Laureth-2 Sulfate) και είναι εμπλουτισμένη με Καστορέλαιο το οποίο βελτιώνει τη παραγωγή αφρού. Περιέχει Μεσογειακό Ελαιόλαδο (περίπου 10%), το οποίο είναι εξαίσιο για τη περιποίηση και ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Η βάση σαπουνιού που σας προσφέρουμε στα Sensities είναι πλήρως ελεγμένη και πιστοποιημένη. Είναι "σύμφωνη" με όλες τις (πολύ αυστηρές) Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και δεν περιέχει SLS (sodium lauryl sulfate).

1. Regulation (EC) № 453/3010 amending Regulation (EC) № 1907/2008 of the European Parliament concerning the Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals (REACH).

2. Regulation (EC) № 1271/2008 of the European Parliament on classification, labeling and packaging of substances and mixtures.

3. Regulation (EC) 648/2004 / on detergents.

4. European Directive 76/769/EEC relating to restrictions on marketing and use of certain dangerous substances and preparations.

H Βαση σαπουνιού με Ελαιόλαδο μπορεί να "εμπλουτιστεί" με τα υλικά που θέλετε, όπως λ.χ. αιθέρια έλαια, βότανα, χρωστικές ουσίες, έλαια και βούτυρα κ.ο.κ. Αποτελεί την ιδανική "βάση" για τα home-made προϊόντα σας και είναι μία από τις καλύτερες βάσεις που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά.

  Δείτε επίσης

Βάση Λευκή (SLS free)
€ 3,20
Βάση Λευκή
€ 3,00
Βάση με Κατσικίσιο Γάλα
€ 3,60
Βάση με Γάλα Γαϊδούρας (SLS Free) 11,5 kg
€ 72,50
Βάση Διαφανής SLS Free 11Kg
€ 55,00
  Επιστροφή στην κορυφή