Βάση Διαφανής με Μέλι

€ 3,50


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2771
Είδος Βάσεις Σαπουνιών
Βάρος 500 gr
Προέλευση United Kingdom
Η Διαφανής βαση με μέλι που προσφέρεται από τα Sensities, αποτελεί την ιδανική βαση για τα χειροποίητα σαπούνια σας. Είναι εμπλουτισμένη με μέλι το οποίο έχει αντιβακτηριακές και επουλωτικές ιδιότητες ενώ ταυτόχρονα θρέφει την επιδερμίδα. Το μέλι είναι επίσης γνωστό πως συμβάλει στη συγκράτηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας και της προσφέρει απαλότητα στην αφή.

Η Διαφανής βαση που σας προσφέρουμε είναι σε στερεή μορφή. Το άρωμα της είναι χαρακτηριστικό αλλά "χαμηλό" σε ένταση. Η βαση "λειώνει" στους 50-60C (melting point) και μπορεί πολύ εύκολα να "επεξεργαστεί". Παρουσιάζει ένα pH 10,0-10,5 και περιέχει τα "κλασσικά" συστατικά μίας άριστης "άχρωμης" βασης, δηλαδή Water, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Stearate, Cocoamidopropil Betaine, Sorbitol, Castor Oil, Ethylenediaminetetraacetic Acid tetra sodium salt και Citric Acid.

Η βαση που σας προσφέρουμε στα Sensities είναι πλήρως ελεγμένη και πιστοποιημένη και είναι "σύμφωνη" με όλες τις (πολύ αυστηρές) Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

1. Regulation (EC) № 453/3010 amending Regulation (EC) № 1907/2008 of the European Parliament concerning the Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals (REACH).

2. Regulation (EC) № 1271/2008 of the European Parliament on classification, labeling and packaging of substances and mixtures.

3. Regulation (EC) 648/2004 / on detergents.

4. European Directive 76/769/EEC relating to restrictions on marketing and use of certain dangerous substances and preparations.

H Διαφανής βαση μπορεί να "εμπλουτιστεί" με τα υλικά που θέλετε, όπως λ.χ. αιθέρια έλαια, βότανα, χρωστικές ουσίες, έλαια και βούτυρα κ.ο.κ. Αποτελεί την ιδανική "βάση" για τα home-made προϊόντα σας και είναι μία από τις καλύτερες βάσεις που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά.

  Δείτε επίσης

Βάση με Κατσικίσιο Γάλα (SLS Free)
€ 3,60
Βάση με Κατσικίσιο Γάλα 11,5 Kg
€ 72,50
  Επιστροφή στην κορυφή