Βάση με Κατσικίσιο Γάλα 7,5 Kg

€ 42,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2980
Είδος Βάσεις Σαπουνιών
Προέλευση EU
Βάρος 7,5 Kg
Η Λευκή Βάση που προσφέρεται από τα Sensities, αποτελεί την ιδανική βαση για τα χειροποίητα σαπούνια σας. Είναι εμπλουτισμένη με κατσικίσιο γάλα το οποίο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε Βιταμίνες Α, Β6, Β12 και Ε και αποτελεί μία πραγματικά απίθανη φυσική "πηγή" ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Είναι επίσης πλούσιο σε Καπρυλικά Οξέα, τα οποία ενισχύουν τη φυσική διαδικασία απομάκρυνσης των νεκρών κυτάρων της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζουν το pH των νέων κυτάρων.

Η Λευκή Βάση που σας προσφέρουμε, έχει "καθαρό" άσπρο χρώμα και είναι σε στερεή μορφή. Το άρωμα της είναι χαρακτηριστικό αλλά "χαμηλό" σε ένταση. Η Βάση "λειώνει" στους 60 - 65 °C (melting point) και μπορεί πολύ εύκολα να "επεξεργαστεί". Παρουσιάζει ένα pH 9,0 - 10,0 και περιέχει τα "κλασσικά" συστατικά μίας άριστης λευκής βάσης, δηλαδή Water, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Stearate, Cocoamidopropil Betaine, Sorbitol, Castor Oil, Ethylenediaminetetraacetic Acid tetra sodium salt, Titanium Dioxide και Citric Acid.

Η Βάση που σας προσφέρουμε στα Sensities είναι πλήρως ελεγμένη και πιστοποιημένη. Είναι "σύμφωνη" με όλες τις (πολύ αυστηρές) Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

1. Regulation (EC) № 453/3010 amending Regulation (EC) № 1907/2008 of the European Parliament concerning the Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals (REACH).

2. Regulation (EC) № 1271/2008 of the European Parliament on classification, labeling and packaging of substances and mixtures.

3. Regulation (EC) 648/2004 / on detergents.

4. European Directive 76/769/EEC relating to restrictions on marketing and use of certain dangerous substances and preparations.

H Λευκή Βαση μπορεί να "εμπλουτιστεί" με τα υλικά που θέλετε, όπως λ.χ. αιθέρια έλαια, βότανα, χρωστικές ουσίες, έλαια και βούτυρα κ.ο.κ. Αποτελεί την ιδανική "βάση" για τα home-made προϊόντα σας και είναι μία από τις καλύτερες βάσεις που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Στην επαγγελματική συσκευασία των 10Kg η βάση είναι ιδιαίτερα οικονομική. Αν χρειάζεστε μικρότερη ποσότητα παρακαλούμε δείτε τη συσκευασία των 500gr.

Για συνολικές παραγγελίες σαπουνόμαζας μεγαλύτερες των 10Kg, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κόστος των μεταφορικών.

Δείτε επίσης

Ultra White SLS & SLES free 500gr
€ 3,80
Βάση λευκή με Βούτυρο Καριτέ 500gr
€ 3,60
Βάση Λευκή 500gr
€ 3,60
Βάση Διαφανής 500gr
€ 3,20
Βάση με Κατσικίσιο Γάλα (SLS Free) 500gr
€ 3,60
Επιστροφή στην κορυφή