5ος Κύκλος: Παρασκευή προϊόντων περιποίησης προσώπου- αισθητικής και προσωπικής υγιεινής.

Αποτελείται από 3 σεμινάρια που περιλαμβάνουν εκπαίδευση πάνω σε προϊόντα καθαρισμού, απολέπισης, τόνωσης, αντιγήρανσης, μάσκες, αποσμητικά, οδοντόκρεμες κ.α.

Δήλωση συμμετοχής   69 76 85 16 06
Κόστος συμμετοχής € 100,00

Η σωστή και αποτελεσματική φροντίδα της επιδερμίδας είναι πολύ σημαντική υπόθεση για την καλή όψη, υγεία και ζωντάνια του προσώπου.

Ο 5ος κύκλος αποτελείται από 3 εξειδικευμένες ενότητες πάνω στο κομμάτι της αισθητικής, της αντιγήρανσης και της προσωπικής υγιεινής.

Ενότητα 1: Παρασκευή προϊόντων καθαρισμού, απολέπισης, τόνωσης και μάσκες αποτοξίνωσης.
Ενότητα 2: Παρασκευή προϊόντων αντιγήρανσης και μάσκες θρέψης.
Ενότητα 3: Παρασκευή προϊόντων προσωπικής υγιεινής & bath bombs.

Ανάλυση ενοτήτων.

Στην πρώτη ενότητα αναλύονται πολύ βασικές πρώτες ύλες όπως, επιφανειοδραστικά, απολεπιστικά, καθαριστικά λάδια καθώς και άργιλοι. Ο κάθε μαθητής παρασκευάζει ένα γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ, ένα τζελ καθαρισμού προσώπου, ένα προϊόν απολέπισης προσώπου, μια τονωτική λοσιόν καθώς και μια μάσκα με αργίλους.

Στη δεύτερη ενότητα αναλύονται οι σημαντικότερες αντιγηραντικές πρώτες ύλες, οι ιδιότητες τους καθώς και ο τρόπος που ενσωματώνονται στα καλλυντικά. Τα προϊόντα που παρασκευάζονται είναι σέρουμ (2 κατηγοριών), κρέμες ημέρας και νυκτός (με έτοιμη βάση), τζελ περιποίησης και σύσφιξης ματιών και μάσκα θρέψης και λάμψης.

Στη τρίτη ενότητα αναλύονται προϊόντα προσωπικής υγιεινής όπως οδοντόκρεμες, στοματικό διάλυμα, αποσμητικά αλλά και τα "παιχνιδιάρικα" bath bombs (βόμβες μπάνιου).

Σε όλα τα σεμινάρια του κύκλου παρέχονται σημειώσεις και κάθε συμμετέχων παίρνει μαζί του τα προϊόντα που έχει παρασκευάσει στο μάθημα. Το κάθε σεμινάριο έχει διάρκεια 3,5 ωρών.

Έκπτωση για άνεργους και φοιτητές 10%.

Παρακολουθήστε και τις 3 ενότητες του κύκλου στην ειδική τιμή των 100 € ή εναλλακτικά μια ενότητα μεμονωμένη στα 40 €.

Όλα τα σεμινάρια Sensities διεξάγονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Sensities Seminar Center, Πραξιτέλους 40, 6ος όροφος (πλησίον στάση μετρό Πανεπιστήμιο). Οι εισηγητές έχουν εξειδικευμένες γνώσεις και πολύχρονη εμπειρία στο τομέα των Homemade Cosmetics.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε τηλεφωνικά στο 697 6851 606 είτε ηλεκτρονικά στο seminars@sensities.com ή απευθείας από τη φόρμα επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Επιστροφή στην κορυφή