Εργαστήρι: Προϊόντα καθημερινής φροντίδας, υγιεινής και απολύμανσης

Αποτελείται από 3 ενότητες. Σύνθεση και παρασκευή σαμπουάν και αφρόλουτρου, αποσμητικά και οδοντόκρεμες και προϊόντα καθαρισμού χώρου και απολύμανσης.

Δήλωση συμμετοχής 69 76 85 16 06
Κόστος συμμετοχής € 100,00

Τα πιο εύχρηστα καλλυντικά είναι αυτά που χρησιμοποιούμε καθημερινά για τον καθαρισμό και την περιποίηση των μαλλιών και του σώματος. Για όποιον παρασκευάζει τα προσωπικά του καλλυντικά είναι πολύ χρήσιμο να μπορεί να φτιάχνει προϊόντα καθημερινής χρήσης τα οποία θα είναι ποιοτικά πολύ ανώτερα από αυτά του εμπορίου. Σαμπουάν και αφρόλουτρα χωρίς sls και βαριά χημικά αλλά και προϊόντα που σέβονται τον οργανισμό και το περιβάλλον.

Ο κύκλος αποτελείται από 3 ενότητες.

Ενότητα 1: Σαμπουάν, αφρόλουτρα και προϊόντα καθαρισμού ευαίσθητης περιοχής.
Ενότητα 2: Προϊόντα προσωπικής υγιεινής
Ενότητα 3: Καθαριστικά σπιτιού και προϊόντα απολύμανσης

Ανάλυση ενοτήτων.

Στην πρώτη ενότητα αναλύονται τα διάφορα προϊόντα καθαρισμού μαλλιών και σώματος. Γίνεται μια εκτενής αναφορά στην πολύ σημαντική κατηγορία των επιφανειοδραστικών καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες συστατικών που είναι απαραίτητες ή προαιρετικές για την παρασκευή των προϊόντων αυτών. Ρύθμιση πυκνότητας, pH, και αφρισμού είναι κάποιες από τις λεπτομέρειες που αναλύονται για τη σωστή μέθοδο παρασκευής τους.
Στο πρακτικό κομμάτι, οι μαθητές παρασκευάζουν ένα σαμπουάν, ένα αφρόλουτρο και ένα προϊόν καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής.

Στη δεύτερη ενότητα αναλύονται τα αίτια που κρύβονται πίσω από τα προβλήματα υγιεινής και οι τρόποι που μπορούμε να τα καταπολεμήσουμε χρησιμοποιώντας φυσικές πρώτες ύλες.
Στο πρακτικό κομμάτι του μαθήματος παρασκευάζονται:
- φυσική οδοντόκρεμα σε μορφή πάστας
- στοματικό διάλυμα
- αποσμητικό σώματος σε μορφή roll-on
- bath bombs για αρωματικά μπάνια ή ποδόλουτρα

Στην τρίτη ενότητα παρουσιάζεται και αναλύεται μία πλήρης σειρά καθαριστικών για το σπίτι όπως σκόνη πλυντηρίου, μαλακτικό ρούχων, υγρό γενικού καθαρισμού, προϊόντα περιποίησης επίπλων, αρωματικό χώρου και ντουλαπιών, απολυμαντικά χώρου και χεριών κ.ο.κ..

Όλα τα σεμινάρια Sensities διεξάγονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Sensities Seminar Center, Πραξιτέλους 40, 6ος όροφος (πλησίον στάση μετρό Πανεπιστήμιο).

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε τηλεφωνικά στο 697 6851 606 είτε ηλεκτρονικά στο seminars@sensities.com ή απευθείας από τη φόρμα επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επιστροφή στην κορυφή