Μίγμα Bio με Δενδρολίβανο, Λουΐζα, Αλθαία (Xana & Xana) 30gr Grizo Prasino

€ 7,90 € 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5952
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Βάρος 30 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Grizo Prasino
Barcode 5213009621373
Χειροποίητο Βιολογικό Βοτανικό Μίγμα από την εταιρία Grizo & Prasino με
ολόκληρα φύλλα Δενδρολίβανου, ολόκληρα φύλλα Λουΐζας και ολόκληρα άνθη Αλθαίας σε ένα πάντρεμα για τολμηρούς ουρανίσκους, που όποιος το γεύεται εντυπωσιάζεται τόσο που το επιλέγει ξανά και ξανά!

Το δενδρολίβανο είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για τους νευρικούς πονοκεφάλους, τις ημικρανίες και τις ζαλάδες, ενώ θεωρείται ισχυρό τονωτικό της μνήμης και της συγκέντρωσης με καλά αποτελέσματα στη βελτίωση των γνωστικών ικανοτήτων.
Επιπλέον, δρα θεραπευτικά σε περιπτώσεις βήχα, άσθματος, βρογχίτιδας, αλλά και κοιλιακών σπασμών, ενώ πιστεύεται ότι ομαλοποιεί και τη λειτουργία της πέψης, κινητοποιώντας την έκκριση γαστρικών υγρών, της χολής και τη λειτουργία του ήπατος. Τέλος, ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, προστατεύει και ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα, τονώνει τη λειτουργία της καρδιάς ενώ φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο κατά την κλιμακτήριο, καθώς μειώνει τη νευρικότητα και το άγχος.
Η λουΐζα έχει καταπραϋντική, τονωτική, αντισπασμωδική και αφροδισιακή δράση. Φαίνεται ότι συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της μνήμης και της πνευματικής διαύγειας, καθώς και στην καταπολέμηση της αϋπνίας και της νευρικότητας. Επίσης, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη στην αντιμετώπιση των στομαχικών πόνων, της δυσπεψίας και της διάρροιας, ενώ δρα ευεργετικά και στο συκώτι. Επιπλέον, είναι ένα από τα πιο φημισμένα φαρμακευτικά βότανα στον κόσμο για την θετική συμβολή της στην λιποδιάλυση, την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και τη μείωση της κυτταρίτιδας, ενώ φαίνεται ότι είναι ένας από τους καλύτερους συμμάχους στην προσπάθεια για αύξηση του μεταβολισμού και τη ρύθμιση της όρεξης.

Η αλθαία θεωρείται ένα από τα πλέον άκακα θεραπευτικά βότανα, καθώς δεν αναφέρονται πιθανές παρενέργειες ή αλλεργίες από την χρήση της. Είναι ιδιαίτερα μαλακτική, εξαιρετικά ωφέλιμη στην καταπολέμηση μίας σειράς λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος όπως η βρογχίτιδα, η λαρυγγίτιδα, η φαρυγγίτιδα, αλλά και το κοινό κρυολόγημα ή ο επίμονος βήχας. Στην αλθαία αποδίδονται επίσης, και ανοσοποιητικές ιδιότητες, καθώς φαίνεται ότι συνδράμει τα λευκά αιμοσφαίρια στην καταστροφή των μικροβίων που εισβάλλουν στον οργανισμό.

Τρόπος χρήσης: Ρίχνουμε ένα κουτάλι του φαγητού σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό και το αφήνουμε σκεπασμένο για 10-15 λεπτά. Σουρώνουμε και πίνουμε 1-2 φορές την ημέρα. Αν θέλουμε το γλυκαίνουμε με μέλι.
Συσκευασία 30γρ. 15 φλιτζάνια ρόφημα.

Δείτε επίσης

Shaman Tea φακελάκια by 50gr Sparoza
€ 8,90
Θρούμπι (Savory) 100gr satureja hortensis
€ 3,90
Πασιφλώρα (Passion) 1Kg passiflora incarnata
€ 34,30
Φτελιά (Elm) 100gr Ulmus Minor
€ 6,90
Τσιμιτσιφούγκα (Black Cohosh) 100gr Cimicifuga Racemosa
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή