Πράσινο Τσάι Matcha Βιολογικό 30gr Health Trade

€ 8,90 € 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4669
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Βάρος 30 gr
Εταιρεία Health Trade
Barcode 5200700809438
Προέλευση China
Το Matcha είναι λεπτοαλεσμένo πράσινο τσάι σε σκόνη που παρασκευάζεται από την υψηλότερη ποιότητα ιαπωνικών φύλλων τσαγιού (ποιότητας tencha) και υπάρχει εδώ και 900 χρόνια ως ένα καλά κρυμμένο μυστικό μεταξύ των πολύτιμων σε θρεπτική αξία παραδοσιακών προϊόντων σε Κίνα και Ιαπωνία. Παραδοσιακά, το Matcha χρησιμοποιούνταν ως μέρος της ιαπωνικής τελετουργίας του τσαγιού για να κρατάει τους βουδιστές μοναχούς συγκεντρωμένους κατά τη διάρκεια του διαλογισμού. Το τσάι Matcha είναι πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, μεταλλικών στοιχείων και βιταμινών, ενώ εκτιμάται ιδιαίτερα, για τις ιδιότητες ενίσχυσης-τόνωσης της φυσικής ενέργειας και του μεταβολισμού. Τα οφέλη του στην σωματική και πνευματική υγεία είναι πολλά. Ηρεμεί το πνεύμα και χαλαρώνει το σώμα, βελτιώνει τη διάθεση και βοηθάει τη συγκέντρωση, ενώ ταυτόχρονα, αποτελεί ένα ιδιαίτερο αποτελεσματικό φυσικό αποτοξινωτικό. Επιπλέον, θεωρείται ότι προλαμβάνει τις αρρώστιες. Μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης και σακχάρου στο αίμα, προστατεύει ενάντια σε καρδιακές παθήσεις, ενώ λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε κατεχίνες και συγκεκριμένα στην ουσία EGCg, έχει σημαντική δράση κατά του καρκίνου. Μια καθημερινή θεραπευτική αγωγή Matcha μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση και διατήρηση της ευεξίας και την ισορροπίας του οργανισμού.

Προσοχή! Για την παρασκευή του τσαγιού Matcha χρησιμοποιήστε ζεστό, αλλά όχι βραστό νερό. Αν το νερό είναι βραστό, το τσάι σας θα έχει πικρή γεύση.
Μπορείτε να απολαύσετε το τσάι και ως παγωμένο ρόφημα Matcha latte. Σε ένα ξεχωριστό ποτήρι χτυπήστε ελαφρά 50γρμ.γάλα μέχρι να αφρίσει. Προσθέστε πάγο στο γάλα και στη συνέχεια το ζεστό Matcha. Για γλυκιά γεύση δοκιμάστε ζάχαρη ή μέλι. Ανακατέψτε και απολαύστε το!

Δείτε επίσης

Shaman Tea 80gr Sparoza
€ 8,90
Φουμάρια - Καπνόχορτο (Fumitory) 100gr fumaria officinalis
€ 4,90
Εχινάκεια (Coneflower) 1Kg echinacea purpurea
€ 34,30
Λαδανιά - Κίστος (Rock Rose) 100gr Cistus creticus
€ 3,90
Τζίντζερ και Λεμόνι 40gr Lelex
€ 7,00
Επιστροφή στην κορυφή