Ζεόλιθος Βρώσιμος 100gr Health Trade

€ 6,90 € 5,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5640
Είδος Άργιλοι
Βάρος 100 gr
Barcode 5200700803863
Εταιρεία Health Trade
Προέλευση Serbia
Ο Ζεόλιθος είναι φυσικό ένυδρο αργιλοπυριτικό υλικό, ένα από τα πολλά φυσικά πετρώματα που έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες τόσο στην φύση όσο και στον ανθρώπινο οργανισμό.

Μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες του ζεόλιθου είναι η ικανότητά του να δεσμεύει και να εξαλείφει βαρέα μέταλλα, όπως ο μόλυβδος, ο υδράργυρος, το κάδμιο και το αλουμίνιο, χωρίς να αφαιρεί τα υγιή ιόντα και μέταλλα. Επίσης έχει διαπιστωθεί ότι μπορεί να δεσμεύει και να απομακρύνει ουσίες, όπως είναι τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων, τα ζιζανιοκτόνα, καθώς και άλλες τοξίνες από το σώμα, ουσίες που η συσσώρευση τους είναι ιδιαίτερα επιβλαβής, προσφέροντας στον οργανισμό τη δυνατότητα της ομαλότερης λειτουργίας, χωρίς την επιβάρυνση των ζωτικών του οργάνων. Η αποβολή των τοξινών συμβάλλει περαιτέρω στην αύξηση με φυσικό τρόπο της ενέργειας και της ευεξίας. Σύμφωνα με μελέτες, η λήψη Ζεόλιθου φαίνεται να αυξάνει το επίπεδο της σεροτονίνης, ορμόνης η οποία βοηθάει στην ρύθμιση της διάθεσης.

Ο Ζεόλιθος μπορεί να λειτουργήσει και ως δυναμικό ανοσοενισχυτικό στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες, καθώς προστατεύει τα κύτταρα από τις βλαβερές ρίζες οξυγόνου, που προκαλούνται από τα ίδια τα κύτταρα. Παράλληλα,, δρα κατά των επιπτώσεων ραδιενέργειας, τονώνει το συκώτι, βοηθά στο κρυολόγημα και στις ιώσεις, εμποδίζει τις αλλεργιογόνες ουσίες να εισέλθουν στον οργανισμό, συμβάλλει στο αδυνάτισμα, ενώ επιδρά θετικά και σε παθήσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η σκλήρυνση κατά πλάκας, η ηπατίτιδα C, η οστεοπόρωση κ.α. Είναι απόλυτα ασφαλής, ακόμα και για μακροχρόνια χρήση, ενώ τα ίχνη του εξαφανίζονται μετά από 6 έως 8 ώρες.

Η ημερήσια δόση του Ζεόλιθου σε σκόνη (αν καταναλωθεί εσωτερικά) είναι 1γρ., το οποίο θα πρέπει να το φτάσει κανείς σταδιακά, ξεκινώντας με 0,3-0,5γρ τις πρώτες 5 ημέρες και αυξάνοντας σταδιακά τη δοσολογία. Αν και ο Ζεόλιθος θεωρείται πως μπορεί να καταναλώνεται καθημερινά, εντούτοις ένας "κύκλος" αποτοξίνωσης 15 ημερών 2 φορές κάθε έτος θεωρείται απολύτως επαρκής για την αποτοξίνωση του οργανισμού. Ο Ζεόλιθος καταναλώνεται μέσα σε ένα ποτήρι νερό (δεν διαλύεται, οπότε απαιτείται σχετικά γρήγορη κατάποση). Κατά τη διάρκεια της ημέρας, καταναλώνετε άφθονο νερό. Η χρήση του να μην υπερβαίνει τις 5 ημέρες την εβδομάδα.

Δείτε επίσης

Rhassoul Άργιλος 100gr Nature & Body
€ 4,90
Λάσπη Νεκράς Θάλασσας 500gr
€ 14,90
Κίτρινος Άργιλος 100gr
€ 4,90
Λάσπη Νεκράς Θάλασσας 100gr Nature & Body
€ 4,90   € 3,90
Λευκός Άργιλος 100gr Nature & Body
€ 3,00
Επιστροφή στην κορυφή