Μίγμα Bio με Χαμομήλι, Αχιλλέα, Λεβάντα (Θέμα Χρόνου) 40gr Grizo Prasino

€ 7,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5951
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Βάρος 40 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Grizo Prasino
Barcode 5213009621328
Χειροποίητο Βιολογικό Βοτανικό Μίγμα από την εταιρία Grizo & Prasino με
άνθη Χαμομηλιού, άνθη Αχιλλέας και άνθη Λεβάντας, σε μία νοσταλγική μίξη για ονειροπόλους, με έντονο λουλουδένιο άρωμα, το οποίο ξεχώρισε γευστικά και κέρδισε το βραβείο Great taste awards 2017.
Μην περιμένεις τις συνθήκες να γίνουν ιδανικές. Όλα στη ζωή είναι θέμα χρόνου, αυτού που αφιερώνεις σε όσους και όσα αγαπάς.

Η πιο διαδεδομένη ιδιότητα του χαμομηλιού είναι η ικανότητά του να ηρεμεί τον οργανισμό, ανακουφίζοντάς τον από το άγχος και το στρες, συμβάλλοντας με φυσικό τρόπο στην αντιμετώπιση της αϋπνίας. Επιπλέον, είναι άριστο για την επούλωση των ελκών του στομάχου και της στοματικής κοιλότητας, για το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου, την δυσκοιλιότητα, την ανορεξία και τη δυσπεψία, ενώ φαίνεται ότι έχει και μυοχαλαρωτική δράση, βοηθώντας στην καταπολέμηση των μυϊκών σπασμών και των φλεγμονών.

Η Αχιλλέα είναι ένα από τα καλύτερα εφιδρωτικά βότανα, ένα πραγματικό ιάμα, το οποίο βοηθά τον οργανισμό να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον πυρετό. Επιπλέον, φαίνεται ότι συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, στην τόνωση των αιμοφόρων αγγείων, καθώς και στη ρύθμιση του εμμηνορροϊκού κύκλου, ενώ θεωρείται ιδιαίτερα ωφέλιμο και στη δυσπεψία, τους πόνους του στομάχου και τους κολικούς του εντέρου, αλλά και σε λοιμώξεις του ουροποιητικού, όπως η κυστίτιδα. Η λεβάντα θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετική σε λοιμώξεις του αναπνευστικού, όπως η λαρυγγίτιδα, αλλά και σε ενοχλήσεις, κυρίως νευρικής φύσης, του γαστρεντερικού συστήματος, όπως περιπτώσεις νευρικού ερεθισμού του στομάχου. Επιπλέον, ως ήπιο τονωτικό του νευρικού συστήματος ανακουφίζει από τον πονοκέφαλο, τον μετεγχειρητικό πόνο, τη νευρικότητα και το άγχος, μειώνει τα συμπτώματα εξάντλησης, προωθεί τη χαλάρωση και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου.

Τρόπος χρήσης: Ρίχνουμε ένα κουτάλι του φαγητού σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό και το αφήνουμε σκεπασμένο για 10-15 λεπτά. Σουρώνουμε και πίνουμε 1-2 φορές την ημέρα. Αν θέλουμε το γλυκαίνουμε με μέλι.
Συσκευασία 40γρ. 26 φλιτζάνια ρόφημα.

Δείτε επίσης

Τανατσέτο (Θηρανθεμις) 1Kg Tanacetum vulgare
€ 27,30
Σαλικάρια (Butcher's Broom) 100gr Lythrum salicaria
€ 9,90   € 4,90
Μηδική (Alfalfa) 100gr Medicago sativa
€ 5,90
Μάτε (Mate) 30gr Health Trade Ilex paraguariensis
€ 2,90
Αγγελική (Angelica) 100gr Angelica Archangelica
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή