Γαία Detox 40gr Lelex

€ 7,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6236
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Βάρος 40 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Lelex
Barcode 5213010515050
Αποτοξινωθείτε φυσικά και υγιεινά και βελτιώστε την ενέργεια και τη διάθεσή σας με το ευχάριστο ρόφημα Gaia Lelex tea Detox, που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο άριστα ενημερωμένο κατάστημα Sensities. Μείγμα 23 βοτάνων, πλούσιων σε φαρμακευτικές ιδιότητες και σε μέγιστη αρμονία μεταξύ τους, το εξαιρετικό αυτό τσάι έχει ένα υπέροχο άρωμα και μία πλούσια, μεστή γεύση.

Ταραξάκο… Σημύδα … Τσουκνίδα… και 20 ακόμη πολύτιμα για την υγεία βότανα όλα μαζί στο φλιτζάνι σας, σας προετοιμάζουν για μία μοναδική γευστική εμπειρία.

Tο Ταραξάκο τονώνει σημαντικά τις λειτουργίες του ήπατος, βοηθώντας το να απομακρύνει τοξίνες κάθε προέλευσης. Επιπλέον, καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα, διεγείρει τις εκκρίσεις της χολής και κρατά τη χοληστερίνη σε χαμηλά επίπεδα.
Τα φύλλα Σημύδας είναι πλούσια σε φλαβονοειδή, ουσίες οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού, ελευθερώνοντας τον οργανισμό από ό,τι τον επιβαρύνει.

Η Τσουκνίδα χρησιμοποιούνταν από την αρχαιότητα ως διατροφικό και φαρμακευτικό βότανο και ήταν γνωστή για την διουρητική και καθαρτική της δράση.

Το Γαϊδουράγκαθο γνωστό για την τόνωση και αποτοξίνωση που παρέχει στο συκώτι σε συνδυασμό με το Θρούμπι, το οποίο συμβάλλει σημαντικά στην καταπολέμηση των εντερικών παρασίτων, αποτελούν πραγματικό ιάμα για τον οργανισμό. Η προσθήκη του Μαραθόσπορου, ενός εξαιρετικά μαλακτικού για το στομάχι και τα έντερα βοτάνου, ανακουφίζει από τον τυμπανισμό και τον κολικό, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την πέψη και διευκολύνει την αποτοξίνωση.

Καθαρό βάρος 40 γραμμάρια. Κάθε σακουλάκι βγάζει περίπου 80 φλιτζάνια. Συνιστώμενη δόση: Αναμειγνύετε 2gm ξηρά βότανα σε 200ml νερό. Αφήνετε 3-5 λεπτά και στη συνέχεια σουρώνετε.
Η εταιρία συμβουλεύει πριν την πόση των μειγμάτων να λάβετε τη συμβουλή του γιατρού σας καθώς κάθε οργανισμός είναι μοναδικός.

Το μείγμα περιέχει: Αγριοκυπάρισσο, Άρκτιο, Λάππα, Αψιθιά, Γαϊδουράγκαθο, Κολλιτσίδα, Γλυκόριζα, Δενδρολίβανο, Θρούμπι, Θυμάρι, Κίστο, Λουΐζα, Μαραθόσπορο, Πολύκομπο, Ρίγανη, Σημύδα, Σκροφουλάρια, Ταραξάκο, κόκκινο Τριφύλλι, Τσουκνίδα, Φασκόμηλο, Χαμομήλι, Πορτοκάλι.

Από το κτήμα Γραφάκος, στις πλαγιές του Ταΰγετου και με οδηγό την αρχαία παράδοση που άφησε ο πρώτος βοτανολόγος Βασιλιάς της Μάνης, Λέλεκας, η εταιρία Lelex μάς παρουσιάζει τα νέα, βιολογικής παραγωγής μείγματα βοτάνων της, προερχόμενα όλα από την γνωστή για την μεγάλη ποικιλία της, υπέροχη ελληνική φύση.

Τα μείγματα είναι βασισμένα σε παλιές συνταγές, οι οποίες έχουν εμπλουτιστεί με τη βοήθεια νέων βοτανολογικών ερευνών και μελετών και ως εκ τούτου είναι μοναδικά και αποτελεσματικά.
Η αναλογία τους είναι η ενδεδειγμένη.

Τα βότανα είναι απαλλαγμένα από σάπια φυτομάζα, και περιττά μέρη του φυτού..
Η καλλιέργειά τους γίνεται χωρίς φυτοφάρμακα.
Οι συσκευασίες προστατεύονται από τον ήλιο, την υγρασία και την υπερβολική θερμοκρασία και σε αντίθεση με τα κοινά φακελάκια τσαγιών δεν περιέχουν υπολείμματα χημικών.

Κοινό συστατικό σε όλα τα μείγματα είναι ο Κίστος, ένα γνωστό φαρμακευτικό βότανο, πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και άλλων βιοδραστικών συστατικών με σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες, μεταξύ των οποίων η θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος και η πρόληψη των μολύνσεων από βακτήρια και ιούς.

Δείτε επίσης

Λεβάντα Βιολογική 50gr Grizo Prasino Lavandula angustifolia
€ 6,90
Καλέντουλα (Pot Marigold) 1Kg calendula officinalis
€ 27,30
Ακάι - Σκόνη (Acai Palm) 100gr euterpe oleracea
€ 19,90
Βάτος - Ρούβος (Blackberry) 100gr rubus fruticosus
€ 4,90
Παλμέτο - Σερενόα Καρποί (Saw Palmento) 1Kg serenoa repens
€ 104,30
Επιστροφή στην κορυφή