Πασιθέη Αντιστρές 40gr Lelex

€ 7,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6240
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Βάρος 40 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Lelex
Barcode 5213010515104
Χαλαρώστε μοναδικά και βιώστε ένα ανεπανάληπτο αίσθημα ευεξίας και χαράς με το Anti-Stress ρόφημα Gaia Lelex Τea Pasithei που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο άριστα ενημερωμένο κατάστημα Sensities

Ένα υπέροχο, εύγεστο μείγμα βαλσαμόχορτου, βασιλικού, πασιφλόρας, φασκόμηλου, λεβάντας και 12 ακόμη άριστα επιλεγμένων βοτάνων, το οποίο θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με επιτυχία το άγχος της καθημερινότητας και να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας.

Το Βαλσαμόχορτο, εκτός από τις εξαιρετικές αιμοστατικές του ιδιότητες, χρησιμοποιείται ευρέως και για την ικανότητά του να χαλαρώνει σε περιπτώσεις αϋπνίας χαρίζοντας γαλήνιο και βαθύ ύπνο.
Ο γνωστός σε όλους Βασιλικός έχει επιλεγεί λόγω της ιδιότητάς του να μειώνει την κορτιζόλη, προκαλώντας ένα ασυναγώνιστο αίσθημα ευφορίας ενώ σε συνέργια με την Πασιφλόρα, το αγχολυτικό της φύσης, συνδράμουν στην ηρεμία και την χαλάρωση των νεύρων.
Το Φασκόμηλο είναι διάσημο για την ικανότητά του να ρίχνει την πίεση του αίματος, ενώ θεωρείται εξαιρετικό και για την καταπράυνση του σώματος και του πνεύματος. Μαζί με την Λεβάντα, το υπέροχο anti-stress βότανο, το οποίο εξισορροπεί τον οργανισμό, και ηρεμεί το νευρικό σύστημα, τονώνουν χαλαρώνουν και ξεκουράζουν.

Καθαρό βάρος 40 γραμμάρια. Κάθε σακουλάκι βγάζει περίπου 80 φλιτζάνια. Συνιστώμενη δόση: Αναμειγνύετε 2gm ξηρά βότανα σε 200ml νερό. Αφήνετε 3-5 λεπτά και στη συνέχεια σουρώνετε.
Η εταιρία συμβουλεύει πριν την πόση των μειγμάτων να λάβετε τη συμβουλή του γιατρού σας καθώς κάθε οργανισμός είναι μοναδικός.

Το μείγμα περιέχει: άγριο Τριαντάφυλλο Βαλσαμόχορτο, Βασιλικό, Γλυκόριζα, Δενδρολίβανο, Δυόσμο, Κίστο, Κράταιγο, Λεβάντα, Μαντζουράνα, Μελισσόχορτο, Πασιφλόρα, Πορτοκάλι, Σαμπούκο, Τίλιο, Φασκόμηλο, Χαμομήλι.

Από το κτήμα Γραφάκος, στις πλαγιές του Ταΰγετου και με οδηγό την αρχαία παράδοση που άφησε ο πρώτος βοτανολόγος Βασιλιάς της Μάνης, Λέλεκας, η εταιρία Lelex μάς παρουσιάζει τα νέα, βιολογικής παραγωγής μείγματα βοτάνων της, προερχόμενα όλα από την γνωστή για την μεγάλη ποικιλία της, υπέροχη ελληνική φύση.
Τα μείγματα είναι βασισμένα σε παλιές συνταγές, οι οποίες έχουν εμπλουτιστεί με τη βοήθεια νέων βοτανολογικών ερευνών και μελετών και ως εκ τούτου είναι μοναδικά και αποτελεσματικά. Η αναλογία τους είναι η ενδεδειγμένη. Τα βότανα είναι απαλλαγμένα από σάπια φυτομάζα, και περιττά μέρη του φυτού. H καλλιέργειά τους γίνεται χωρίς φυτοφάρμακα.
Οι συσκευασίες προστατεύονται από τον ήλιο, την υγρασία και την υπερβολική θερμοκρασία και σε αντίθεση με τα κοινά φακελάκια τσαγιών δεν περιέχουν υπολείμματα χημικών.

Κοινό συστατικό σε όλα τα μείγματα είναι ο Κίστος, ένα γνωστό φαρμακευτικό βότανο, πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και άλλων βιοδραστικών συστατικών με σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες, μεταξύ των οποίων η θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος και η πρόληψη των μολύνσεων από βακτήρια και ιούς.

Δείτε επίσης

Λαπάθα - Ρούμεξ (Sheep Sorrel) 100gr Rumex acetosa
€ 4,90
Λάμιο - Λαβρόχορτο 100gr lamium album
€ 34,30
Δάφνη Βιολογική 20gr Health Trade pimenta racemosa
€ 2,90
Βαλσαμόχορτο - Σπαθόχορτο (St. John's Wort) 100gr hypericum perforatum
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή