Τζίντζερ και Λεμόνι 40gr Lelex

€ 7,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6241
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Lelex
Barcode 5213010515111
Βάρος 40 gr
Aξεπέραστη δροσιά και απόλαυση.

Το αναζωογονητικό, βοτανικό μείγμα Ginger Lemon που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο άριστα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, συνδυάζει μοναδικά την αντιοξειδωτική δράση του πράσινου τσαγιού με τις εξαίσιες τονωτικές ιδιότητες του Κίστου, της Λουΐζας, του Λεμονιού, του Τζίντζερ και του Λεμονόχορτου, και σας χαρίζει όλη την ενέργεια και φρεσκάδα που χρειάζεστε τις ζεστές και εξαντλητικές μέρες του καλοκαιριού.

Το Πράσινο Τσάι έχει εκτιμηθεί για αιώνες στην Ανατολή, για τη λεπτή γεύση και την ευχάριστη ευωδιά του, ενώ για τη μυστική του δύναμη έχει χαρακτηριστεί ως "ελιξίριο της ζωής".
Ο Κίστος, σύμφωνα με πολλές μελέτες περιορίζει σε σημαντικό βαθμό τις οξειδωτικές βλάβες στους ιστούς, ενισχύοντας σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα και τονώνοντας τον οργανισμό.
Η Λουΐζα είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές βότανο στην Ευρώπη, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες ως χαλαρωτικό ρόφημα. Επιπλέον, το έντονο άρωμα λεμονιού που αναδίδει και η κάπως ξινή, αλλά νόστιμη γεύση της, την καθιστούν εξαιρετική επιλογή για τα μείγματα ροφημάτων.
Το Λεμονόχορτο έχει γλυκιά και ταυτόχρονα δροσερή, λεμονένια γεύση που χαρίζει στο τσάι σας ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας.
Το Τζίντζερ θα σας χαρίσει την απαιτούμενη ενέργεια, καθώς αυξάνει την κυκλοφορία, επιτρέποντας το αίμα μέσα σας να κινείται πιο ελεύθερα σε όλο το σώμα.

Καθαρό βάρος 40 γραμμάρια. Κάθε σακουλάκι βγάζει περίπου 80 φλιτζάνια. Συνιστώμενη δόση: Αναμειγνύετε 2gm ξηρά βότανα σε 200ml νερό. Αφήνετε 3-5 λεπτά και στη συνέχεια σουρώνετε.
Η εταιρία συμβουλεύει πριν την πόση των μειγμάτων να λάβετε τη συμβουλή του γιατρού σας καθώς κάθε οργανισμός είναι μοναδικός.

Το μείγμα περιέχει: Πράσινο Τσάι, Κίστο, Λουΐζα, Λεμονόχορτο και Τζίντζερ.

Από το κτήμα Γραφάκος, στις πλαγιές του Ταΰγετου και με οδηγό την αρχαία παράδοση που άφησε ο πρώτος βοτανολόγος Βασιλιάς της Μάνης, Λέλεκας, η εταιρία Lelex μάς παρουσιάζει τα νέα, βιολογικής παραγωγής μείγματα βοτάνων της, προερχόμενα όλα από την γνωστή για την μεγάλη ποικιλία της, υπέροχη ελληνική φύση.

Τα μείγματα είναι βασισμένα σε παλιές συνταγές, οι οποίες έχουν εμπλουτιστεί με τη βοήθεια νέων βοτανολογικών ερευνών και μελετών και ως εκ τούτου είναι μοναδικά και αποτελεσματικά. Η αναλογία τους είναι η ενδεδειγμένη. Τα βότανα είναι απαλλαγμένα από σάπια φυτομάζα, και περιττά μέρη του φυτού. H καλλιέργειά τους γίνεται χωρίς φυτοφάρμακα.
Οι συσκευασίες προστατεύονται από τον ήλιο, την υγρασία και την υπερβολική θερμοκρασία και σε αντίθεση με τα κοινά φακελάκια τσαγιών δεν περιέχουν υπολείμματα χημικών.

Κοινό συστατικό σε όλα τα μείγματα είναι ο Κίστος, ένα γνωστό φαρμακευτικό βότανο, πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και άλλων βιοδραστικών συστατικών με σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες, μεταξύ των οποίων η θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος και η πρόληψη των μολύνσεων από βακτήρια και ιούς.

Δείτε επίσης

Λαδανιά - Κίστος (Rock Rose) 100gr Cistus creticus
€ 3,90
Αχιλλέα Βιολογική 30gr Grizo Prasino achillea millefolium
€ 6,90
Τριγωνέλλα (Σκόνη) 1Kg trigonella foenum- graecum
€ 19,90
Εχινάκεια (Coneflower) 100gr echinacea purpurea
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή