Εστυκώς για Άντρες 40gr Lelex

€ 7,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6242
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Lelex
Barcode 5213010515173
Βάρος 40 gr
Ένα υπέροχο τονωτικό ρόφημα αποκλειστικά για άντρες που θα σας χαρίσει σωματική ευρωστία, σεξουαλική στιβαρότητα και πνευματική θαλερότητα.

Το αναζωογονητικό ρόφημα Gaia Lelex Τea Εστυκως για Άντρες που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο άριστα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, συνδυάζει μοναδικά το αφροδισιακό Τζίνγκο Μπιλόμπα, την τονωτική Νταμιάνα, το ευεργετικό Τριβόλι, το τονωτικό Επιμήδιο και 12 ακόμα θαυματουργά βότανα, χαρίζοντας σας την απαιτούμενη δύναμη και ενέργεια που θα αναζωπυρώσει την ερωτική σας επιθυμία και θα εκτοξεύσει τη σεξουαλική σας ζωή.

Σύμφωνα με πολλούς ερευνητές, τα ενεργά συστατικά των φύλλων του Τζίνγκο Μπιλόμπα συμβάλλουν σημαντικά στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και στη διευκόλυνση της ροής του αίματος, ισχυροποιώντας με τον τρόπο αυτό την στύση.
Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία η Νταμιάνα χρησιμοποιείται κυρίως ως ενισχυτικό του οργανισμού στην καταπολέμηση των νευρικών διαταραχών. Παράλληλα θεωρείται ιδιαίτερα ωφέλιμη στην αντιμετώπιση της συνουσιακής ανεπάρκειας και ειδικότερα της αγχώδους νεύρωσης με πρωτεύων παράγοντα, τον σεξουαλικό.
Το Τριβόλι, γνωστό ως το “φυσικό βιάγκρα”, προκαλεί έκκριση της τεστοστερόνης αυξάνοντας τα επίπεδα της ωχρινοτρόπου ορμόνης, συμβάλλει στην σπερματογένεση αυξάνοντας τον αριθμό και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα της στυτικής δυσλειτουργίας και της πρόωρης εκσπερμάτισης, και βελτιώνει τη λειτουργία του προστάτη
Το Επιμήδιο ανήκει στα βότανα που φημίζονται για τη επίδρασή τους στην αντρική σεξουαλική επιθυμία και τη libido. Η υψηλή περιεκτικότητά του στην ουσία ικαριίνη χαλαρώνει τους μύες, διευκολύνει τη ροή αίματος στα γεννητικά όργανα και συμβάλλει στην αύξηση των σπερματοζωαρίων, αλλά και της ερωτικής ικανοποίησης.
Σε συνδυασμό με το Μάκα, ένα από τα αρχαιότερα αφροδισιακά με καταγωγή από το μακρινό Περού και τη Βολιβία, όπου χρησιμοποιούνταν εδώ και αιώνες για ενέργεια και αύξηση της σεξουαλικής διάθεσης και το διεγερτικό Τζίνσενγκ, το βότανο που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις σεξουαλικές δυσλειτουργίες, θα συμβάλλει αισθητά στην βελτίωση της "ζωντάνιας", και της ερωτικής σας ορμής.

Καθαρό βάρος 40 γραμμάρια. Κάθε σακουλάκι βγάζει περίπου 80 φλιτζάνια. Συνιστώμενη δόση: Αναμειγνύετε 2gm ξηρά βότανα σε 200ml νερό. Αφήνετε 3-5 λεπτά και στη συνέχεια σουρώνετε.
Η εταιρία συμβουλεύει πριν την πόση των μειγμάτων να λάβετε τη συμβουλή του γιατρού σας καθώς κάθε οργανισμός είναι μοναδικός.

Το μείγμα περιέχει: Τζίνγκο Μπιλόμπα, Αγγινάρα, Γαρύφαλλο, Ελευθερόκοκο, Επιμήδιο, Κανέλα, Κάρδαμο Κίστο, Κύμινο, Μάκα, Μαραθόσπορο, Μέντα, Νταμιάνα, Σαμπούκο, Σερενόα, Τζινσενγκ, Πιπερόριζα,Τριβόλι.

Από το κτήμα Γραφάκος, στις πλαγιές του Ταΰγετου και με οδηγό την αρχαία παράδοση που άφησε ο πρώτος βοτανολόγος Βασιλιάς της Μάνης, Λέλεκας, η εταιρία Lelex μάς παρουσιάζει τα νέα, βιολογικής παραγωγής μείγματα βοτάνων της, προερχόμενα όλα από την γνωστή για την μεγάλη ποικιλία της, υπέροχη ελληνική φύση.

Τα μείγματα είναι βασισμένα σε παλιές συνταγές, οι οποίες έχουν εμπλουτιστεί με τη βοήθεια νέων βοτανολογικών ερευνών και μελετών και ως εκ τούτου είναι μοναδικά και αποτελεσματικά. Η αναλογία τους είναι η ενδεδειγμένη. Τα βότανα είναι απαλλαγμένα από σάπια φυτομάζα, και περιττά μέρη του φυτού. H καλλιέργειά τους γίνεται χωρίς φυτοφάρμακα.
Οι συσκευασίες προστατεύονται από τον ήλιο, την υγρασία και την υπερβολική θερμοκρασία και σε αντίθεση με τα κοινά φακελάκια τσαγιών δεν περιέχουν υπολείμματα χημικών.

Κοινό συστατικό σε όλα τα μείγματα είναι ο Κίστος, ένα γνωστό φαρμακευτικό βότανο, πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και άλλων βιοδραστικών συστατικών με σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες, μεταξύ των οποίων η θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος και η πρόληψη των μολύνσεων από βακτήρια και ιούς.

Δείτε επίσης

Σεντέλα (Yδροκοτύλη) 100gr centella asiatica
€ 6,90
Λεόνουρος - Μανοβοτανο (Motherwort) 1Kg leonurus cardiaca
€ 34,30
Θαλπωρή Herbal Tea 40gr Lelex
€ 7,00
Μανδραγόρας (Mandrake) 100gr Atropa Mandragora
€ 24,90
Ακάι - Σκόνη (Acai Palm) 100gr euterpe oleracea
€ 19,90
Επιστροφή στην κορυφή