Αthena 40gr Lelex

€ 7,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6311
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Βάρος 40 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Lelex
Barcode 5213010515029
Ενισχύστε τη μνήμη σας με φυσικό τρόπο και διατηρήστε την επί μακρόν…σε φόρμα με το ευχάριστο ρόφημα Athina Lelex tea, που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο άριστα ενημερωμένο κατάστημα Sensities. Μείγμα 15 βοτάνων, πλούσιων σε φαρμακευτικές ιδιότητες και σε μέγιστη αρμονία μεταξύ τους, το εξαιρετικό αυτό τσάι έχει ένα υπέροχο άρωμα και μία πλούσια, μεστή γεύση.

Ginko biloba, Μαντζουράνα, Δίκταμο, Δενδρολίβανο, Φασκόμηλο…και 10 ακόμη ευεργετικά για την τόνωση του νου βότανα, τα οποία θα συμβάλλουν σημαντικά στην σωστή και εύρυθμη λειτουργία του εγκεφάλου και στην βελτίωση της μνήμης.

Το Ginko biloba, πλούσια πηγή ισχυρών αντιοξειδωτικών επιβραδύνει και περιορίζει τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες είναι υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση και την άνοια, βοηθά στην καλύτερη αιμάτωση των άκρων και του εγκεφάλου και σε συνδυασμό με την Μαντζουράνα, πλούσια πηγή ουρσολικού οξέως, μεταδίδει αίσθημα ευεξίας και πνευματικής εγρήγορσης συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση του άγχους, των πονοκεφάλων και στην μεταβολή της κακής διάθεσης.

Το Δίκταμο καταπραΰνει πονοκεφάλους και νευραλγίες, τονώνει το νευρικό σύστημα και συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία των νευρώνων.

Εξαιρετικό αντιοξειδωτικό, τονωτικό και διεγερτικό, το Δενδρολίβανο είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για την αναζωογόνηση της μνήμης και για την μείωση της σωματικής και πνευματικής κόπωσης, ενώ το Φασκόμηλο είναι γνωστό για την χαλαρωτική του δράση στο σώμα και στον νου.

Καθαρό βάρος 40 γραμμάρια. Κάθε σακουλάκι βγάζει περίπου 80 φλιτζάνια. Συνιστώμενη δόση: Αναμειγνύετε 2gm ξηρά βότανα σε 200ml νερό. Αφήνετε 3-5 λεπτά και στη συνέχεια σουρώνετε.
Η εταιρία συμβουλεύει πριν την πόση των μειγμάτων να λάβετε τη συμβουλή του γιατρού σας καθώς κάθε οργανισμός είναι μοναδικός.

Το μείγμα περιέχει: Ginko biloba Άγριο Τριαντάφυλλο, Βασιλικό, Δενδρολίβανο, Δίκταμο, Θυμάρι, Κίστο, Κράταιγο, Λουίζα, Μαντζουράνα, Μελισσόχορτο, Πορτοκάλι, Ροδιόλα, Τσάι βουνού, Φασκόμηλο.

Από το κτήμα Γραφάκος, στις πλαγιές του Ταΰγετου και με οδηγό την αρχαία παράδοση που άφησε ο πρώτος βοτανολόγος Βασιλιάς της Μάνης, Λέλεκας, η εταιρία Lelex μάς παρουσιάζει τα νέα, βιολογικής παραγωγής μείγματα βοτάνων της, προερχόμενα όλα από την γνωστή για την μεγάλη ποικιλία της, υπέροχη ελληνική φύση.

Τα μείγματα είναι βασισμένα σε παλιές συνταγές, οι οποίες έχουν εμπλουτιστεί με τη βοήθεια νέων βοτανολογικών ερευνών και μελετών και ως εκ τούτου είναι μοναδικά και αποτελεσματικά.
Η αναλογία τους είναι η ενδεδειγμένη.

Τα βότανα είναι απαλλαγμένα από σάπια φυτομάζα, και περιττά μέρη του φυτού..
Η καλλιέργειά τους γίνεται χωρίς φυτοφάρμακα.
Οι συσκευασίες προστατεύονται από τον ήλιο, την υγρασία και την υπερβολική θερμοκρασία και σε αντίθεση με τα κοινά φακελάκια τσαγιών δεν περιέχουν υπολείμματα χημικών.

Κοινό συστατικό σε όλα τα μείγματα είναι ο Κίστος, ένα γνωστό φαρμακευτικό βότανο, πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και άλλων βιοδραστικών συστατικών με σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες, μεταξύ των οποίων η θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος και η πρόληψη των μολύνσεων από βακτήρια και ιούς.

Δείτε επίσης

Γλυκόριζα (Liquorice) 100gr Glycyrhiza glabra
€ 3,90
Αγγελική (Angelica) 1Kg Angelica Archangelica
€ 34,30
Μουιραπουάμα (Muira Puama) 1kg Ptychopetalum olacoides
€ 34,30
Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) 1Kg lycium chinense
€ 27,30
Επιστροφή στην κορυφή