Θαλπωρή Herbal Tea 40gr Lelex

€ 7,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6414
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Βάρος 40 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Lelex
Barcode 5213010515258
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μία ζεστή κούπα τσάι ιδιαίτερα τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα; Το εύγεστο ρόφημα Warmth Lelex Herbal Tea, που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο άριστα ενημερωμένο κατάστημα Sensities θα κρατήσει το κρύο μακριά σας χαρίζοντάς σας μοναδική ζεστασιά και θαλπωρή.
Μια “χειμωνιάτικη σύνθεση” 11 βοτάνων και μπαχαρικών, πλούσιων σε θεραπευτικές ιδιότητες και σε μέγιστη αρμονία μεταξύ τους, τα οποία αποδίδουν ένα ρόφημα με υπέροχο άρωμα και πλούσια, δυνατή γεύση. Πίνεται ευχάριστα μπροστά σε τζάκι και με καλή παρέα!

Τσάι μαύρο, Τσάι του βουνού, Γαρίφαλο, Κανέλα, Μάραθο … και 6 ακόμη πολύτιμα για την υγεία μπαχαρικά και βότανα, όλα μαζί στο φλιτζάνι σας θα σας προσφέρουν μία μοναδική απολαυστική εμπειρία.

Ο συνδυασμός Μαύρου Τσαγιού και Σιδερίτη (τσάι του βουνού) θεωρείται ένα πραγματικό ελιξίριο ζωής, καθώς η πλούσια σε φλαβονοειδή, κατεχίνες και πτητικά συστατικά, σύστασή τους, τούς προσδίδει σημαντικές αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, θωρακίζει το ανοσοποιητικό, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και χαρίζει στον οργανισμό μια αίσθηση υγείας και ευεξίας.

Επιπλέον, οι τονωτικές ιδιότητες του Μάραθου σε συνέργια με την καταπραϋντική δράση του Τζίντζερ συνδυάζονται υπέροχα με τη γλυκιά γεύση του Κάρδαμου, τη λουλουδένια ευωδιά των ανθών Τριαντάφυλλου, τη δροσερή, όξινη οσμή του Πορτοκαλιού, και τα εξωτικά, μαγικά αρώματα της Κανέλας, του Γαρίφαλου και του Μοσχοκάρυδου αποδίδοντας ένα εξαιρετικά εύγεστο και εύοσμο ρόφημα.

Καθαρό βάρος 40 γραμμάρια. Κάθε σακουλάκι βγάζει περίπου 80 φλιτζάνια. Συνιστώμενη δόση: Αναμειγνύετε 2gm ξηρά βότανα σε 200ml νερό. Αφήνετε 3-5 λεπτά και στη συνέχεια σουρώνετε.
Η εταιρία συμβουλεύει πριν την πόση των μειγμάτων να λάβετε τη συμβουλή του γιατρού σας καθώς κάθε οργανισμός είναι μοναδικός.

Το μείγμα περιέχει: Γαρίφαλο, Κανέλα, Κάρδαμο, Κίστο, Μάραθο, Μοσχοκάρυδο, Πιπερόριζα, Πορτοκάλι, Τριαντάφυλλο (πέταλα) ,Τσάι μαύρο και Τσάι του βουνού

Από το κτήμα Γραφάκος, στις πλαγιές του Ταΰγετου και με οδηγό την αρχαία παράδοση που άφησε ο πρώτος βοτανολόγος Βασιλιάς της Μάνης, Λέλεκας, η εταιρία Lelex μάς παρουσιάζει τα νέα, βιολογικής παραγωγής μείγματα βοτάνων της, προερχόμενα όλα από την γνωστή για την μεγάλη ποικιλία της, υπέροχη ελληνική φύση.

Τα μείγματα είναι βασισμένα σε παλιές συνταγές, οι οποίες έχουν εμπλουτιστεί με τη βοήθεια νέων βοτανολογικών ερευνών και μελετών και ως εκ τούτου είναι μοναδικά και αποτελεσματικά.
Η αναλογία τους είναι η ενδεδειγμένη.

Τα βότανα είναι απαλλαγμένα από σάπια φυτομάζα, και περιττά μέρη του φυτού..
Η καλλιέργειά τους γίνεται χωρίς φυτοφάρμακα.
Οι συσκευασίες προστατεύονται από τον ήλιο, την υγρασία και την υπερβολική θερμοκρασία και σε αντίθεση με τα κοινά φακελάκια τσαγιών δεν περιέχουν υπολείμματα χημικών.

Κοινό συστατικό σε όλα τα μείγματα είναι ο Κίστος, ένα γνωστό φαρμακευτικό βότανο, πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και άλλων βιοδραστικών συστατικών με σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες, μεταξύ των οποίων η θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος και η πρόληψη των μολύνσεων από βακτήρια και ιούς.

Δείτε επίσης

Βασιλικός Βιολογικός 30gr Health Trade ocimum basilicum
€ 2,90
Κόκκινο Τριφύλλι (Red Clover) 1Kg trifolium pretense
€ 41,30
Επιλόβιο Βιολογικό 30gr Health Trade epilobium angustifolium
€ 2,90
Δεντρολίβανο Βιολογικό 40gr Grizo Prasino rosmarinus officinalis
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή