Cold 3210 Herbal Tea 40gr Lelex

€ 7,00


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6416
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Βάρος 40 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Lelex
Barcode 5213010515081
Το εύγεστο ρόφημα Cold Lelex Herbal Tea που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο άριστα ενημερωμένο κατάστημα Sensities είναι ένα εξαιρετικά αρωματικό μείγμα από θεραπευτικά βότανα και εύοσμα κομμάτια φρούτων, τα οποία, σύμφωνα με εμπεριστατωμένες μελέτες, διαθέτουν ισχυρές ιδιότητες κατά της γρίπης και του κρυολογήματος και βοηθούν τον οργανισμό μας να παραμένει υγιής,

Ευκάλυπτος, Μέντα Πορτοκάλι και… 3 ακόμη πολύτιμα για την υγεία βότανα και φρούτα, όλα μαζί στο φλιτζάνι σας θα σας κρατήσουν απόλυτα προστατευμένους από ιούς και μικρόβια. Μία απολαυστική εμπειρία με ισχυρή δράση κατά του κρυολογήματος.

Ο Ευκάλυπτος, φυτό με ισχυρό βοτανικό άρωμα και σημαντική θεραπευτική και φαρμακευτική αξία, χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των παθήσεων που σχετίζονται με το αναπνευστικό σύστημα όπως άσθμα, βρογχίτιδα και φαρυγγίτιδα, καθώς μαλακώνει το βήχα και δρα αποχρεμπτικά απομακρύνοντας τις βλέννες, διανοίγοντας τη ρινική οδό και βελτιώνοντας την αναπνοή

Με δροσερό άρωμα που ξεχωρίζει και υψηλή θεραπευτική αξία, η Μέντα είναι βότανο ιδιαίτερα αγαπητό, το οποίο αναζωογονεί μυαλό και διάθεση, συμβάλλει στη διαδικασία της πέψης, ενώ τονώνει και το αναπνευστικό, καθώς μαλακώνει το βήχα, βοηθά στην απόχρεμψη και ανακουφίζει από πονόλαιμους, κρυολογήματα, αλλά και από ναυτίες.

Καρποί με γλυκόπικρη, αψιά γεύση και ευχάριστο πικάντικο άρωμα, τα Κεδροκούκουτσα είναι πλούσια σε αμεντοφλαβόνη, ένα φλαβονοειδές που φέρεται να δρα σημαντικά κατά ποικίλων ιών.

Τέλος, τα κομμάτια Μήλου και Πορτοκαλιού προσδίδουν στο ρόφημα ένα υπέροχο, φρέσκο άρωμα, με ισορροπημένη γεύση και ελαφρώς γλυκιά επίγευση.

Καθαρό βάρος 40 γραμμάρια. Κάθε σακουλάκι βγάζει περίπου 80 φλιτζάνια. Συνιστώμενη δόση: Αναμειγνύετε 2gm ξηρά βότανα σε 200ml νερό. Αφήνετε 3-5 λεπτά και στη συνέχεια σουρώνετε.
Η εταιρία συμβουλεύει πριν την πόση των μειγμάτων να λάβετε τη συμβουλή του γιατρού σας καθώς κάθε οργανισμός είναι μοναδικός.

Το μείγμα περιέχει:Ευκάλυπτο, Κεδροκούκουτσα, Κίστο, Μέντα, Μήλο, Πορτοκάλι.

Από το κτήμα Γραφάκος, στις πλαγιές του Ταΰγετου και με οδηγό την αρχαία παράδοση που άφησε ο πρώτος βοτανολόγος Βασιλιάς της Μάνης, Λέλεκας, η εταιρία Lelex μάς παρουσιάζει τα νέα, βιολογικής παραγωγής μείγματα βοτάνων της, προερχόμενα όλα από την γνωστή για την μεγάλη ποικιλία της, υπέροχη ελληνική φύση.

Τα μείγματα είναι βασισμένα σε παλιές συνταγές, οι οποίες έχουν εμπλουτιστεί με τη βοήθεια νέων βοτανολογικών ερευνών και μελετών και ως εκ τούτου είναι μοναδικά και αποτελεσματικά.
Η αναλογία τους είναι η ενδεδειγμένη.

Τα βότανα είναι απαλλαγμένα από σάπια φυτομάζα, και περιττά μέρη του φυτού..
Η καλλιέργειά τους γίνεται χωρίς φυτοφάρμακα.
Οι συσκευασίες προστατεύονται από τον ήλιο, την υγρασία και την υπερβολική θερμοκρασία και σε αντίθεση με τα κοινά φακελάκια τσαγιών δεν περιέχουν υπολείμματα χημικών.

Κοινό συστατικό σε όλα τα μείγματα είναι ο Κίστος, ένα γνωστό φαρμακευτικό βότανο, πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και άλλων βιοδραστικών συστατικών με σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες, μεταξύ των οποίων η θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος και η πρόληψη των μολύνσεων από βακτήρια και ιούς.

Δείτε επίσης

Αλθαία Βιολογική 30gr Health Trade Althaea officinalis
€ 2,90
Αγιάγκαθο - Κνήκος (Blessed Thistle) 100gr arduous benedictus
€ 4,90
Μορφέας 40gr Lelex
€ 7,00
Μηδική (Alfalfa) 100gr Medicago sativa
€ 5,90
Μουριά (Mulberry) 1Kg Morus Alba
€ 34,30
Επιστροφή στην κορυφή