Χριστουγεννιάτικο τσάι Herbal Tea 40gr Lelex

€ 7,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6417
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Βάρος 40 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Lelex
Barcode 5213010515203
Ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο χαρμάνι βοτάνων και μπαχαρικών, ιδανικό για τις ημέρες των γιορτών. “Οπλιστείτε” με γιορτινή διάθεση, στολίστε το σπίτι σας, δώστε τις ευχές σας, ανοίξτε τα δώρα σας και απολαύστε μία ζεστή κούπα από το Χριστουγεννιάτικο τσάι της Lelex Herbal Tea που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο άριστα ενημερωμένο κατάστημα Sensities. Ένας μαγικός συνδυασμός… απόλυτα σύμφωνος με το πνεύμα των διακοπών! Όλη η μαγεία των Χριστουγέννων σε μία γιορτινή κούπα τσάι.

Τσάι πράσινο, Τσάι του βουνού, Κανέλα, Πορτοκάλι, Τζίντζερ και… 4 ακόμη βότανα και μπαχαρικά, όλα μαζί στο φλιτζάνι σας, θα σας συντροφέψουν μοναδικά, προσδίδοντας μαγικό άρωμα στις Άγιες Μέρες

Ο συνδυασμός Πράσινου Τσαγιού και Σιδερίτη (τσάι του βουνού) θεωρείται πραγματικό ιάμα, καθώς η πλούσια σε φλαβονοειδή, κατεχίνες και πτητικά συστατικά, σύστασή τους, τούς προσδίδει σημαντικές αντιφλεγμονώδεις αντιοξειδωτικές και τονωτικές ιδιότητες, θωρακίζει το ανοσοποιητικό, δυναμώνει την καρδιά, προστατεύει τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες, και χαρίζει αίσθηση ευρωστίας και ευεξίας.

Επιπλέον, οι πλούσιες θεραπευτικές ιδιότητες του Κίστου συνδυάζονται υπέροχα με τη γλυκιά γεύση του Κάρδαμου, τη λουλουδένια ευωδιά των ανθών Τριαντάφυλλου, τη δροσερή οσμή του Πορτοκαλιού, και τα εξωτικά, μαγικά αρώματα της Κανέλας και του Γαρίφαλου αποδίδοντας ένα εξαιρετικά εύγεστο και εύοσμο ρόφημα, που μοσχοβολά Χριστούγεννα!

Καθαρό βάρος 40 γραμμάρια. Κάθε σακουλάκι βγάζει περίπου 80 φλιτζάνια. Συνιστώμενη δόση: Αναμειγνύετε 2gm ξηρά βότανα σε 200ml νερό. Αφήνετε 3-5 λεπτά και στη συνέχεια σουρώνετε.
Η εταιρία συμβουλεύει πριν την πόση των μειγμάτων να λάβετε τη συμβουλή του γιατρού σας καθώς κάθε οργανισμός είναι μοναδικός.

Το μείγμα περιέχει: Γαρίφαλο, Κανέλα, Κάρδαμο, Κίστο, Πορτοκάλι, Τριαντάφυλλο (άνθη),Τσάι πράσινο, Τσάι του βουνού και Τζίντζερ

Από το κτήμα Γραφάκος, στις πλαγιές του Ταΰγετου και με οδηγό την αρχαία παράδοση που άφησε ο πρώτος βοτανολόγος Βασιλιάς της Μάνης, Λέλεκας, η εταιρία Lelex μάς παρουσιάζει τα νέα, βιολογικής παραγωγής μείγματα βοτάνων της, προερχόμενα όλα από την γνωστή για την μεγάλη ποικιλία της, υπέροχη ελληνική φύση.

Τα μείγματα είναι βασισμένα σε παλιές συνταγές, οι οποίες έχουν εμπλουτιστεί με τη βοήθεια νέων βοτανολογικών ερευνών και μελετών και ως εκ τούτου είναι μοναδικά και αποτελεσματικά.
Η αναλογία τους είναι η ενδεδειγμένη.

Τα βότανα είναι απαλλαγμένα από σάπια φυτομάζα, και περιττά μέρη του φυτού..
Η καλλιέργειά τους γίνεται χωρίς φυτοφάρμακα.
Οι συσκευασίες προστατεύονται από τον ήλιο, την υγρασία και την υπερβολική θερμοκρασία και σε αντίθεση με τα κοινά φακελάκια τσαγιών δεν περιέχουν υπολείμματα χημικών.

Κοινό συστατικό σε όλα τα μείγματα είναι ο Κίστος, ένα γνωστό φαρμακευτικό βότανο, πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και άλλων βιοδραστικών συστατικών με σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες, μεταξύ των οποίων η θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος και η πρόληψη των μολύνσεων από βακτήρια και ιούς.

Δείτε επίσης

Τανατσέτο (Θηρανθεμις) 1Kg Tanacetum vulgare
€ 27,30
Δίκταμο Βιολογικό 20gr Health Trade origanum dictamnus
€ 4,90
Δεντρολίβανο Βιολογικό 30gr Health Trade rosmarinus officinalis
€ 2,90
Μολόχα Ανθός Βιολογική 30gr Health Trade malva sylvestris
€ 2,90
Λαδανιά - Κίστος (Rock Rose) 100gr Cistus creticus
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή