Ασπίδα Herbal Tea by Lelex 40gr

€ 7,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6418
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Βάρος 40 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Lelex
Barcode 5213010515142
Ενισχύστε την άμυνα του οργανισμού σας κατά των ιών της γρίπης και του κρυολογήματος με το υπέροχο ρόφημα Shield Lelex Herbal Tea που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο άριστα ενημερωμένο κατάστημα Sensities. Μία πραγματική φυσική ασπίδα προστασίας, ένας μαγικός συνδυασμός βοτάνων από τη Σπάρτη και την Κρήτη με πλούσιες αντιμικροβιακές ιδιότητες και υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, τα οποία διεγείρουν το ανοσοποιητικό και μας προφυλάσσουν από τα κρυολογήματα.

Άγριο Τριαντάφυλλο, Δίκταμο, Θυμάρι, Φασκόμηλο και …2 ακόμη εξαίσια βότανα, η δράση των οποίων θα θωρακίσει σημαντικά το ανοσοποιητικό σας, καθιστώντας σας…άτρωτους στις επιθέσεις των ιών!

To Άγριο Τριαντάφυλλο θεωρείται βότανο εξαιρετικά αναζωογονητικό και τονωτικό. Η πλούσια σε βιταμίνες Α, Β, C, E και Κ, πηκτίνη και οργανικά οξέα, σύστασή του ενισχύει την αντίσταση του οργανισμού στις λοιμώξεις, συμβάλλοντας στη μάχη κατά των κρυολογημάτων, ενώ η ευχάριστα όξινη επίγευσή του θα απογειώσει τις αισθήσεις σας

Ο Δίκταμος ή Έρωντας είναι ένα ξεχωριστό βότανο, το οποίο φύεται αποκλειστικά στην Κρήτη και θεωρείται δικαίως το καμάρι του νησιού. Η θεσπέσια μυρωδιά του, η αρωματική του επίγευση και οι πάμπολλες θεραπευτικές του ιδιότητες το κατατάσσουν στα πιο ευεργετικά και αγαπημένα ροφήματα με ισχυρή τονωτική, αντιοξειδωτική αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση, η οποία συμβάλλει τα μέγιστα στην καταπολέμηση των κρυολογημάτων τον χειμώνα, αλλά και στην γενικότερη ενίσχυση του οργανισμού.

Στη λαϊκή ιατρική το Θυμάρι χρησιμοποιούνταν κατά της βρογχίτιδας και του επίμονου βήχα, ενώ γενικότερα θεωρείται ισχυρό τονωτικό, στυπτικό, και "δυναμωτικό”.

Το Φασκόμηλο εμπεριέχει πλήθος βιοενεργών συστατικών, όπως καμφορά, άλφα και βήτα καρυοφυλλένιο, ροσμαρινικό οξύ, καθώς και μεγάλο αριθμό φλαβονοειδών, όπως την ισχυρά αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη λουτεολίνη, ουσίες οι οποίες εκτός των υπολοίπων θεραπευτικών τους εφαρμογών, ασκούν ιδιαίτερα ευεργετική δράση σε περιπτώσεις κρυολογήματος, λαρυγγίτιδας και φαρυγγίτιδας.

Καθαρό βάρος 40 γραμμάρια. Κάθε σακουλάκι βγάζει περίπου 80 φλιτζάνια. Συνιστώμενη δόση: Αναμειγνύετε 2gm ξηρά βότανα σε 200ml νερό. Αφήνετε 3-5 λεπτά και στη συνέχεια σουρώνετε.
Η εταιρία συμβουλεύει πριν την πόση των μειγμάτων να λάβετε τη συμβουλή του γιατρού σας καθώς κάθε οργανισμός είναι μοναδικός.

Το μείγμα περιέχει: Άγριο Τριαντάφυλλο, Δίκταμο, Θυμάρι Κίστο, Τσάι του βουνού και Φασκόμηλο.

Από το κτήμα Γραφάκος, στις πλαγιές του Ταΰγετου και με οδηγό την αρχαία παράδοση που άφησε ο πρώτος βοτανολόγος Βασιλιάς της Μάνης, Λέλεκας, η εταιρία Lelex μάς παρουσιάζει τα νέα, βιολογικής παραγωγής μείγματα βοτάνων της, προερχόμενα όλα από την γνωστή για την μεγάλη ποικιλία της, υπέροχη ελληνική φύση.

Τα μείγματα είναι βασισμένα σε παλιές συνταγές, οι οποίες έχουν εμπλουτιστεί με τη βοήθεια νέων βοτανολογικών ερευνών και μελετών και ως εκ τούτου είναι μοναδικά και αποτελεσματικά.
Η αναλογία τους είναι η ενδεδειγμένη.

Τα βότανα είναι απαλλαγμένα από σάπια φυτομάζα, και περιττά μέρη του φυτού..
Η καλλιέργειά τους γίνεται χωρίς φυτοφάρμακα.
Οι συσκευασίες προστατεύονται από τον ήλιο, την υγρασία και την υπερβολική θερμοκρασία και σε αντίθεση με τα κοινά φακελάκια τσαγιών δεν περιέχουν υπολείμματα χημικών.

Κοινό συστατικό σε όλα τα μείγματα είναι ο Κίστος, ένα γνωστό φαρμακευτικό βότανο, πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και άλλων βιοδραστικών συστατικών με σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες, μεταξύ των οποίων η θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος και η πρόληψη των μολύνσεων από βακτήρια και ιούς.

Δείτε επίσης

Τριβόλι (Goat Head) 1Kg Tribulus Terrestris
€ 41,30
Τσιμιτσιφούγκα (Black Cohosh) 100gr Cimicifuga Racemosa
€ 9,90
Αγριάδα Βιολογική 30gr Health Trade Elymus repens
€ 2,90
Ύσσωπος (Hyssop) 100gr Hyssopus officinalis
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή