Θυμάρι Οργανικό 50gr Grizo Prasino

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6689
Είδος Βότανα
Βάρος 50 gr
Προέλευση Hellas
Ονομασία Thymus Vulgaris
Το θυμάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα βότανα της ελληνικής φύσης. Αποτελεί αδυναμία των μελισσών και συμβάλλει στην εξαιρετική ποιότητα για την οποία είναι γνωστό το θυμαρίσιο μέλι. Πιο γνωστό είναι για τη χρήση του στη μαγειρική και αν το προσθέσετε στις συνταγές σας θα σας ανταμείψει με το πλούσιο άρωμα και τη δυνατή του γεύση.

Μια από τις ίσως λιγότερο διαδεδομένες χρήσεις του θυμαριού είναι σε μορφή ροφήματος. Ως αντιβακτηριδιακό είναι ιδανικό για γαργάρες (καλύτερα να μην προσθέσετε μέλι ή ζάχαρη για αυτή τη χρήση) για καλή στοματική υγιεινή, ενώ βοηθά και στη θεραπεία του βήχα και του πονόλαιμου. Το βιολογικό θυμάρι της εταιρίας εταιρίας Grizo & Prasino καλλιεργείται με απολύτως φυσικές και πιστοποιημένες βιολογικές μεθόδους. Διατίθεται τριμμένο σε χάρτινη συσκευασία (50g). Προϊόν Βιολογικής Γεωργίας.

Τα ελληνικά βιολογικά βότανα με την επωνυμία «grizo & prasino» αποτελούν μία συλλογή από 16 είδη αρωματικών φυτών, με απαράμιλλη γεύση, αυθεντικό άρωμα και μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες, που προλαμβάνουν και ανακουφίζουν, ως άλλο βάλσαμο, δυσάρεστες σωματικές και ψυχικές καταστάσεις.
Στην αποδεδειγμένη ευεργετική επίδραση των βοτάνων της «grizo & prasino», συντείνει το γεγονός ότι προσφέρονται όχι τριμμένα αλλά ολόκληρα, φύλλα, άνθη ή ρίζες, χωρίς να υποβαθμίζονται, χωρίς να χάνεται κανένα τους συστατικό στο δρόμο της επεξεργασίας, προς όφελος της γεύσης, του αρώματος και της ουσίας τους.

Δείτε επίσης

Γκουαράνα (Σπόροι) βότανο Paullinia cupana
€ 6,90 € 48,30
Ταραξάκο βότανο taraxacum officinale
€ 2,90 € 3,90 € 27,30
Τζίνσενγκ βότανο (Σκονη) panax ginseng
€ 34,90 € 244,30
Τσάι του βουνού Βοῒου Κοζάνης Sideritis Raeseri
€ 1,20 € 2,00
Λουίζα βότανο aloysia triphylla
€ 2,90 € 3,90 € 27,30
Επιστροφή στην κορυφή