Shaman Tea φακελάκια by 50gr Sparoza

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6695
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Προέλευση Hellas
Barcode 5200124333359
Εταιρεία Sparoza
Βάρος 50 gr
SHAMAN Tea by SPAROZA

Για σας που αναζητάτε τις δυνατές και συναρπαστικές γεύσεις, η εταιρία SPAROZA, μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, με έδρα την Αθήνα, δημιούργησε το SHAMAN Tea, ένα χειροποίητο μείγμα από φρεσκοαλεσμένα μπαχαρικά και ποιοτικό μαύρο τσάι με καυτερή επίγευση, εμπνευσμένο από τo παραδοσιακό ινδικό chai Masala, το οποίο θα σας χαρίσει μια ιδιαίτερη εμπειρία γεύσης.

Μια κούπα SHAMAN Tea προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό αισθήσεων, χαλαρωτικό, ανακουφιστικό και ταυτόχρονα αναζωογονητικό. Η κανέλα και το γαρύφαλλο με τις πανίσχυρες αντιοξειδοτικές αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές, και το αρωματικό κάρδαμο με την εξαιρετικά τονωτική του δράση, δίνουν στο ρόφημα μια νότα εξωτική, η οποία συμπληρώνεται μοναδικά από μια μαγευτική αψάδα που του προσδίδουν το τζίντζερ, το μαύρο πιπέρι και το τσίλι, πηγές πλούσιες σε πολυφαινόλες, βιταμίνες Α και C, κάλιο, σίδηρο και μαγνήσιο, συστατικά ιδιαίτερα σημαντικά για την υγεία του οργανισμού μας.

Δοκιμάστε το με γάλα και ζάχαρη ή σκέτο. Πίνεται το χειμώνα καυτό και το καλοκαίρι παγωμένο. Οδηγίες θα βρείτε στο κουτί. Πωλείται σε συσκευασία των 50gr.

Τα προϊόντα SPAROZA δεν περιέχουν συντηρητικά, πρόσθετα, αρωματικές & χρωστικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Αρώνια (Aronia) 100gr Aronia Melanocarpa
€ 17,50
Ρίγανη Βιολογική 50gr Grizo Prasino origanum compactum
€ 6,90
Γκουαράνα - Σπόροι (Guarana) 1Kg Paullinia cupana
€ 41,30
Επιστροφή στην κορυφή